SPORTURI  »  TENIS  »  INDIAN WELLS

Roger Federer, imperial contra lui Igor Andreev la Indian Wells

Roger Federer
Roger Federer

Articol de GSP - Publicat luni, 14 martie 2011 00:00 / Actualizat luni, 14 martie 2011 11:02

Elveţianul Roger Federer a onorat cu o prestaţie consistentă primul meci disputat la Indian Wells, reuşind victoria în faţa rusului Igor Andreev, scor 7-5 7-6 (7/4)

Fostul număr 1 mondial a trecut cu mult mai puţine emoţii decît o arată scorul de omul care îi dădea multe bătăi de cap la US Open, în 2008. Federer şi-a păstrat palmaresul intact în faţa lui Andreev, elveţianul ridicînd ştafeta la patru victorii din tot atîtea meciuri.

Hard-ul american a consemnat cea de-a cincisprezecea victorie a lui Federer, în acest an, în timp ce Novak Djokovici rămîne singurul jucător care l-a învins pe elveţian, de două ori, în semifinalele la Australian Open şi Dubai. Parcursul  de invidiat i-a dat încredere lui Roger Federer pentru turneele următoare, iar bannerul imens afişat de fani la Indian Wells: "Shhh! Linişte! Geniul lucrează!", i-a asigurat liniştea că are pentru ce să continue.

"Nu am nicio accidentare, sînt proaspăt şi aşa vreau să mă simt de fiecare dată", a explicat jucătorul în vîrstă de 29 de ani. "Am avut şase luni bune în circuit, am multe meciuri jucate în perioada asta, cred că sînt acolo unde vreau să fiu".

În turul al III-lea al competiţiei din California, Roger Federer va fi nevoit să dea piept cu argentineanul Juan Ignacio Chela.

Duminică, 5 finale pentru salvare! Dinamo și FCU Craiova sunt la mila rezultatelor » Toate CALCULELE în dreptul fiecărei echipe

„Vă spun în premieră, la Dinamo a fost o tentativă de puci în vestiar!” » Omul care l-a adus pe Kopic a dat tot din casă


Comentarii (4)
pinguilde
pinguilde  •  18 Martie 2011, 18:50

Stafeta aia de mai sus e stacheta de fapt. ;)

nutifanroger
nutifanroger  •  14 Martie 2011, 16:32
Postat de rapidistuadi pe 14 Martie 2011, 15:10

da a fost un meci bun parca a renscut are cineva in site unde se poate vedea meciurile la digi plus?

Comentariul tău.. LA DIGI, normal, dar stiu ca le transmite ESPN si TennisChannel, mai mult nu pot sa te ajut Treci pe digi, nu o sa-ti para rau

rapidistuadi
rapidistuadi  •  14 Martie 2011, 15:10

da a fost un meci bun parca a renscut are cineva in site unde se poate vedea meciurile la digi plus?

Vezi toate comentariile (4)
Comentează