SPORTURI  »  TENIS  »  TURNEUL DE LA ROMA

Roma, oraş de zgură » Tecău şi Mirnîi au trecut de foştii lor parteneri şi vor juca cu fraţii Bryan

Articol de - Publicat sambata, 18 mai 2013 00:00 / Actualizat vineri, 17 mai 2013 21:27

Horia Tecău şi Max Mirnîi s-au calificat ieri în semifinalele turneului din capitala Italiei, după ce au trecut de foştii parteneri Lindstedt/Nestor. Azi îi întîlnesc pe fraţii Bryan pentru un loc în ultimul act.

Horia şi Max au avut ieri parte de un meci special la Roma. Un meci disputat pe unul dintre cele mai frumoase terenuri de la Foro Italico, arena Pietrangeli, acolo unde statuile albe şi pomii înalţi înconjoară tribunele. A fost special şi pentru că de partea cealaltă a terenului au fost Daniel Nestor şi Robert Lindstedt, foştii parteneri de a anul trecut ai lui Max, respectiv Horia.

Şi a devenit şi mai deosebit după ce perechea româno-bielorusă a obţinut victoria cu 7-6 (5), 6-4, după 89 de minute de joc. Anul trecut, tot pe acest teren, Tecău alături de Lindstedt reuşeau calificarea în semifinale, unde erau învinşi de perechea Kubot/Tipsarevici.

În 2013, povestea e alta. Horia şi Max au reuşit să urce în semifinale, atingînd totodată cea mai bună performanţă a dublului în turneele de Masters Series. La Miami şi Indian Wells nu au participat din cauza accidentării pe care a suferit-o Horia la gambă, iar la Monte Carlo şi Madrid s-au oprit în sferturi de finală.

Azi, ei au ocazia să îmbunătăţească şi mai mult această performanţă, dacă-i înving pe fraţii Bryan. Tecău şi Mirnîi, în această formulă, au mai dat o singură dată peste gemenii americani, chiar la primul lor turneu împreună, la începutul anului, în finala de la Sydney, cînd au pierdut cu 4-6, 4-6.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează