SPORTURI  »  TENIS  »  ROMA WTA

Româncele și-au aflat adversarele din turneul de la Roma » Simona Halep intră în competiție în turul 2

Foto: Ștefan Constantin
Foto: Ștefan Constantin

Articol de GSP - Publicat vineri, 12 mai 2017 21:08

Simona Halep, Irina Begu și Monica Niculescu sunt cele trei românce calificate direct pe tabloul principal al turneului de la Roma, care va debuta luni.

Begu și Niculescu intră în competiție încă din primul tur, în timp ce Halep va juca din al doilea tur, dar toate trei au adversare dificile.

Simona Halep va juca în turul doi cu învingătoarea dintre Naomi Osaka și Laura Siegemund.

Irina Begu va da peste letona Anastasija Sevastova (locul 22 WTA), cea pe care a învins-o Halep astăzi în semifinalele de la Madrid.

Monica Niculescu va juca împotriva olandezei Kiki Bertens (locul 19 WTA), care a părăsit turneul de la Madrid în sferturile de finală ale competiției.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (2)
597667370336981
Kitty Mace  •  13 Mai 2017, 00:34

Meci greu pt.Simona, sper sa se mobilizeze in finala cu Mladenovic.Cat despre Roma, va intalni o adversara dificila, ori Siegemund ori Osaka...bafta!!

haideusicfr
haideusicfr  •  12 Mai 2017, 21:34

In regula ,hai Romania ,dar scoateti-l pe Nastase afara . Cum a facut fed .int de tenis.Sau noi suntem mai altfel. Mai importanti decat lumea civilizata.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează