SPORTURI  »  TENIS  »  CUPA DAVIS

Ruxandra Dragomir: "Este posibil ca meciul România-Ecuador să se dispute la Zone Arena"

Articol de GSP - Publicat vineri, 09 iulie 2010 00:00

Preşedintele Federaţiei Române de Tenis, Ruxandra Dragomir, a declarat că partida din cadrul barajului pentru Grupa Mondială a Cupei Davis, dintre România şi Ecuador, se va disputa, cel mai probabil, la Zone Arena din Bucureşti.

"Deocamdată nu avem nimic sigur, însă varianta numărul unu şi cea mai sigură pentru meciul de Cupa Davis va fi în colaborare cu Zone Arena. Cei de acolo au un loc gol, lângă bulevardul Barbu Văcărescu, iar la cererea clientului se poate construi orice este nevoie pentru organizarea unui eveniment. Nu se pune problema să avem probleme cu locul de disputare al acestui meci", a spus Ruxandra Dragomir, potrivit mediafax.

Preşedintele FR Tenis a precizat că principalul motiv pentru care s-a renunţat la organizarea meciului dintre România şi Ecuador la Arenele BNR este că s-ar fi suprapus cu programul de calificări al turneului masculin BCR Open România, competiţie care va avea loc în perioada 20-26 septembrie, în acelaşi loc. 

Echipa de Cupa Davis a României va întîlni, în perioada 17-19 septembrie, reprezentativa Ecuadorului în barajul pentru promovarea în Grupa Mondială a competiţiei.

A luat parte la un moment istoric în fotbalul românesc, acum lucrează pe TIR în Germania: „Patronii sunt foarte faini! Mai stau un an și mă întorc acasă”

„Traduceri avem?” » Cum se comportă „Hagi” Luțu la cursurile de director sportiv: „E disperat!”


Comentarii (2)
andreyutzu
andreyutzu  •  09 Iulie 2010, 21:26

ce mai mare PROSTIE! Arenele BNR sunt un fel de "loc sacru" pentru tenisul romanesc plus ca acolo intra vreo 5000 de oameni. ITF, cei care se ocupa de Cupa Davis, nu cred ca vor accepta orice fel de arena construita in 2 peri...om trai si-om vedea

benny_hill
benny_hill  •  09 Iulie 2010, 18:32

ruxandra dragomir este o mare.....dezamagire , pt lumea si iubitorii tenisului !!!...initial m-am bucurat ca un fraier ca a ajuns in fruntea tenisului romanesc dar acum regret !!!!...si-a dorit postul doar in interes PERSONAL , nicidecum pt a face ceva pt tenisul romanesc !!!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează