SPORTURI  »  TENIS  »  CUPA DAVIS, 6-8 MARTIE, SIBIU

Ruxandra Dragomir: "Nu am discutat cu domnul Hărădău despre Cupa Davis. Acum este cam tîrziu"

Articol de GSP - Publicat vineri, 27 februarie 2009 00:00

Joi, Ruxandra Dragomir a mers la Sibiu unde a discutat cu oficialităţile locale şi a găsit sprijin financiar pentru organizarea partidei. O altă problemă pe care Federaţia Română de Tenis o avea era cazarea echipelor şi a oficialilor.

Preşedintele FRT, Ruxandra Dragomir, a declarat vineri: "Nu am discutat cu domnul Dumitru Hărădău decât o singură dată de când s-au termiant alegerile, şi atunci nu am vorbit despre Cupa Davis. Cred că este cam târziu acum, după ce am reuşit să rezolvăm toate problemele. Eu mă bucur că acest eveniment poate fi organizat şi că va fi totul bine".

Fosta tenismenă Ruxandra Dragomir a câştigat luni alegerile pentru funcţia de preşedinte al Federaţiei Române de Tenis, ea primind 87 de voturi, în timp ce contracandidatul ei, Aurel Muntean, a fost votat de 70 de persoane.

Imediat după ce Ruxandra Dragomir a fost aleasă, fosta conducere a forului nu s-a mai ocupat de organizarea meciului de Cupa Davis din România şi Rusia. Pe 25 februarie principalul sponsor al evenimentului, Aurel Muntean, a demontat lojele de la Sala Transilvania şi şi-a luat muncitorii din incintă.

Iniţial era planificată la un hotel al omului de afaceri Aurel Muntean, dar şi aceasta a fost rezolvată, Ruxandra Dragomir găsind două hoteluri care s-au oferit să ajute la organizarea evenimentului.

Meciul de Cupa Davis dintre România şi Rusia va avea loc în perioada 6-8 martie, în sala Transilvania din Sibiu.

România şi Rusia s-au întâlnit de patru ori până acum (1969, 1972, 1973, 1997).

Scorul general al întâlnirilor este de 3-1 în favoarea românilor.

Sursa: NewsIn

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
 •  27 Februarie 2009, 17:25

astia.s barbati???sint niste sobolani!!! daca au pierdut era nomal ca macar...cavalereste sa o ajute pe presedinta nou aleasa.sau sa fi avut curajul sa spuna la alegeri ceror din sala ca in caz ca vor pierde isi vor retrage sprijinul.era mult mai corect decit sa lasi o femeie sa se descurce singura de ciuda ca ai pierdut in fata ei.sincer nu.i cunosc...nu ma intereseaza cine sint..ce fac...ce afaceri au ...etc.dar atita mitocanie n.am vazut nici la gigi becali.ala macar are curaj.hai romania!

 •  27 Februarie 2009, 17:22

FELICITARI RUXANDRA!Iti doresc mult succes si cred ca vei reusi mult mai multe decit fostele glorii care acum si-au aratat adevarata fata.Hai Romania!

 •  27 Februarie 2009, 15:42

CURTEA DE CONTURI SA PORNEASCA CONTROL DE URGENTA. HARADAU SI MUNTEANU LA PUSCARIE. BANDITII AU PAPAT 200.000. EURO SI ACUM AU FUGIT BANDITII.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează