SPORTURI  »  TENIS  »  CUPA FED

S-a răzgîndit » Eugenie Bouchard va juca împotriva României în Cupa Fed! Putem învinge Canada și fără Simona Halep?

Eugenie Bouchard
Eugenie Bouchard

Articol de GSP - Publicat luni, 13 aprilie 2015 10:58

Veste proastă pentru echipa României! Eugenie Bouchard, 21 de ani, va juca pînă la urmă în play-off-ul pentru Grupa Mondială a Cupei Fed.

Canadianca a anunțat în această dimineață că va participa la întîlnirea contra României, după ce inițial spusese că are nevoie de o pauză.

“Este ceva special pentru mine, mai ales că în fața României vom juca la mine acasă, la Montreal. Sper că vor veni mulți oameni care să susțină echipa Canadei”, a spus Eugenie Bouchard.

România va aborda întîlnirea de la sfîrșitul săptămînii, 18-19 aprilie, în direct la DolceSport și liveTEXT pe GSP.RO, cu o echipă formată din Irina Begu, Alexandra Dulgheru, Andreea Mitu și Raluca Olaru.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (66)
plischi
plischi  •  15 Aprilie 2015, 06:42

fetele noastre vor castiga cu jucatoarea lor numarul doi, totul va fi in mana partidei de dublu.

itrobert
itrobert  •  15 Aprilie 2015, 04:51

Cui ii pasa cine castiga? Competitie de trei lei; e ca divizia B numai ca e fara bani. Sa mearga federatia cu sportivii pe care i-a cultivat! Pe vremuri mai puteai da copilul la un sport, la un club, la o scoala sportiva... Acum trebuie sa vii cu bani de acasa si mai sunt si pretentii... Cum e tara si guvernu', asa e si federatia si sportu de masa si *** asta de fed cup.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

gizeh
gizeh  •  14 Aprilie 2015, 19:56

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (66)
Comentează