SPORTURI  »  TENIS  »  MADRID OPEN

S-a retras! Halep scapă de cea mai grea adversară de la Madrid!

Sursa fotoȘ Guliver/GettyImages
Sursa fotoȘ Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat vineri, 29 aprilie 2016 11:54

Serena Williams a anunțat că nu va participa la turneul WTA de la Madrid, care va începe în această sâmbătă, din cauza unor probleme de sănătate.

"Din păcate, trebuie să mă retrag de la Madrid pentru că încerc să-mi revin după o răceală și nu sunt la 100%. Sper să revin curând", a declarat jucătoarea americană pentru site-ul oficial al competiției.

Serena a câștigat competiția în 2012 și 2013, iar anul trecut a ajuns până în semifinale, unde a fost învinsă de Petra Kvitova, 6-3, 6-2.

Simona Halep va participa la turneul de la Madrid, unde nu are de apărat decât 10 puncte WTA, după ce anul trecut a fost eliminată încă din primul tur.

În primul meci, Halep o va întâlni în premieră pe ocupanta locului 45 WTA, Misaki Doi.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (15)
merace
merace  •  29 Aprilie 2016, 22:13

Serena nu mai e o adversara dificila pentru nimeni. E batrana si nu mai joaca decat la turnee mari, unde ia bani multi si daca doar se prezinta...

anne1970_ar
anne1970_ar  •  29 Aprilie 2016, 19:07

Cea mai dificila adversara a Simonei e adversara, Misaki Doi.

idi53
idi53  •  29 Aprilie 2016, 18:24

Pt Simona TOATE adversrele sunt mai tari ca si ea !Orice victorie a Simone poate fi considerata in momentul acual O MARE SURPRIZA!

Vezi toate comentariile (15)
Comentează