SPORTURI  »  TENIS  »  US OPEN

S-a stabilit programul primei zile de la US Open » Patru românce evoluează în primul tur

Foto: Guliver/GettyImages
Foto: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat duminica, 28 august 2016 14:24

Organizatorii au publicat programul meciurilor de mâine, din primul tur al turneului de la US Open, în care vor juca și patru românce, din cele șase de pe tabloul principal.

Irina Begu o va întâlni pe Lesia Țurenko (locul 80 WTA) în al treilea meci de pe Terenul 14, în jurul orei 23:30, meci care va fi urmat de confruntarea românească din primul tur, dintre  Sorana Cîrstea și Ana Bogdan.

Tot mâine, Monica Niculescu va juca împotriva Barborei Strycova (locul 19 WTA), în al patrulea meci de pe Terenul 5, nu înainte de ora 01:00.

La ultimul Grand Slam al anului mai participă Simona Halep, favorita 5, care va debuta contra lui Kirsten Flipkens (locul 68 WTA) și Patricia Țig, care va juca împotriva Laurei Siegemund (locul 28 WTA). 

Turneul de la US Open poate fi urmărit în direct la Eurosport 1.

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (9)
gizeh
gizeh  •  29 August 2016, 13:39

Pentru cei ce nu au eurosport (cablu) ,dar vor să urmărească us open ....calitate hd ... se pot abona cu doar 1 € la eurosportplayer ofertă valabilă până pe 11 sept., fără obligația de a prelungi abonamentul următoarea lună.... promoția e pe player-ul italian. ...nu și pe cel de uk.....cu un vpn it. se rezolvă.... după ce te-ai abonat,dacă vrei com. in engleză te poți transfera pe player-ul de uk. cu vpn-ul coresp .... pt a nu plăti și luna următoare când devine 6,99€ intri în 'my account' și dezactivezi abonamentul pt luna următoare! Vizionare plăcută!

catalynn
catalynn  •  29 August 2016, 00:47

Hai Monica, bate-o pe Barbora si las-o sa se pregătesca de dublu cu Sania :-) oricum nașpa indianca, știe orcine ca echipa câștigătoare nu se schimba! :-) bafta fetelor sper ca 3 din ele sa castige maine :-)

mplttev
mplttev  •  28 August 2016, 22:10
Postat de lapusneanul pe 28 August 2016, 19:13

nu bre, are dreptate, citeste titlul...."patru romance evolueaza in primul tur"

Scoți din context , cum ar zice un politician, mai sus scrie clar, " s-a stabilit programul primei zile de la US Open" Apoi: "patru românce evoluează în primul tur".

Vezi toate comentariile (9)
Comentează