SPORTURI  »  TENIS  »  BRD NĂSTASE ŢIRIAC TROPHY

S-au pus în vînzare biletele şi abonamentele pentru BRD Năstase Ţiriac Trophy

Articol de GSP - Publicat miercuri, 19 februarie 2014 00:00 / Actualizat miercuri, 19 februarie 2014 19:56

În perioada 19-27 aprilie, nume mari din circuitul profesionist ATP şi jucători români de top vă aşteaptă la ediţia 2014 a celui mai important turneu de tenis din România, BRD Năstase Ţiriac Trophy.

Turneul, care va lua startul chiar cu o zi înainte de Paşte, rezervă şi anul acesta pasionaţilor de tenis un maraton de meciuri spectaculoase.

În pauzele dintre meciuri, parcul cu platani al Arenelor BNR devine spaţiul ideal de relaxare în aer liber. "Tennis Village" reuneşte cafenele şi snack bars, spaţii de distracţie, tennis corners, întîlniri cu jucătorii, sesiuni de autografe şi evenimente speciale.

Biletele şi abonamentele BRD Năstase Ṭiriac Trophy sînt disponibile în reţeaua Eventim: magazinele Domo, Vodafone, Germanos, Orange, librăriile Cărtureşti, Humanitas şi online pe www.eventim.ro (sistem Print At Home disponibil). Preţul biletelor variază între 15 şi 40 de lei, în timp ce abonamentul TennisPass are preţul de 120 de lei.

Intrarea este liberă pentru publicul larg în perioada 19-20 aprilie, iar copiii cu vîrstă preşcolară, elevii, studenţii şi pensionarii beneficiază de acces liber şi între 21-25 aprilie, în limita a 1000 de intrări pe zi.

Citește și:

Decizia luată de Florin Pîrvu, în urma decesului soției
Superliga
Decizia luată de Florin Pîrvu, în urma decesului soției
Supercupa FCSB - Corvinul Hunedoara nu se mai joacă pe 6 iulie » Mihai Stoica a făcut anunțul: „E un avantaj”
Cupa Romaniei
Supercupa FCSB - Corvinul Hunedoara nu se mai joacă pe 6 iulie » Mihai Stoica a făcut anunțul: „E un avantaj”
Cristiano Ronaldo a decis! Pentru ce echipă va evolua în sezonul viitor, după dezamăgirea trăită aseară la Al Nassr
Campionate
Cristiano Ronaldo a decis! Pentru ce echipă va evolua în sezonul viitor, după dezamăgirea trăită aseară la Al Nassr

Bișnițarii își fac de cap la finala de Liga Campionilor » Reporterii Gazetei au surprins în detaliu modul lor de a acționa: metoda ingenioasă găsită prin care poliția nu poate interveni

Cu câți bani s-au ales Bettyshor și Roxana Țuțu, femeile bătute cu bestialitate de „Perversul de pe Târgu Ocna” în ring


Comentarii (2)
neacaisa
neacaisa  •  20 Februarie 2014, 13:52

exista o lista pe care se bifeaza cate o casuta de fiecare data cand intra cineva cu carnetul de student/pensionar... asa a fost in fiecare an.si stai linistit ca nu se imbulzeste lumea la tenis.

merace
merace  •  20 Februarie 2014, 00:15

"copiii cu vîrstă preşcolară, elevii, studenţii şi pensionarii beneficiază de acces liber şi între 21-25 aprilie, în limita a 1000 de intrări pe zi." - adica sa se bata la intrare ca sa fie in primii 1000? sau intra primii cei care primesc bilete preferentiale?!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează