SPORTURI  »  TENIS  »  TURNEUL CAMPIONILOR

S-au tras grupele de la Turneul Campionilor: cu cine au picat Novak Djokovici şi Roger Federer. Horia Tecău a dat de Lindstedt

Roger Federer, foto: reuters
Roger Federer, foto: reuters

Articol de GSP - Publicat luni, 03 noiembrie 2014 00:00 / Actualizat luni, 03 noiembrie 2014 19:28

Turneul Campionilor începe duminică, la Londra, şi reuneşte cei mai buni 8 jucători de tenis ai momentului. Astăzi s-au tras grupele.


TABLOU SIMPLU
Group A
: Novak Djokovic, Stanislas Wawrinka, Tomas Berdych, Marin Cilic;

Group B: Roger Federer, Kei Nishikori, Andy Murray, Milos Raonic.

TABLOU DUBLU
Grupa A: Bob Bryan/Mike Bryan, Alexander Peya/Bruno Soares, Lukasz Kubot /Robert Lindstedt, Jean-Julien Rojer/Horia Tecau;

*primul meci al perechii Tecău/Rojer este lunea viitoare, de la ora 14:00, contra perechii Alexander Peya/Bruno Soare. Meciul e transmis de Digisport.

Grupa B: Daniel Nestor/Nenad Zimonjic, Julien Benneteau/Edouard Roger-Vasselin, Marcel Granollers/Marc Lopez, Ivan Dodig/Marcelo Melo.

Este pentru a şasea oară cînd Turneul Campionilor se dispută la Londra, în arena 02. Campionul en-titre este Novak Djokovici, liderul mondial, care a dispus anul trecut de Rafael Nadal, 6-3, 6-4.

În ultimii 4 ani, la simplu, sîrbul şi elveţianul Federer şi-au împărţit victoriile, fiecare cîte două. Anul acesta, Nadal nu poate participa, din cauza unei apendicite descoperite în urmă cu cîteva săptămîni.

Premiile totale la Turneul Campionilor sînt în valoare de 6.500.000$.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (9)
whitecollar
whitecollar  •  04 Noiembrie 2014, 01:42
Postat de gameiro pe 03 Noiembrie 2014, 22:26

Djokovic castiga are cea mai buna forma

si cam cel mai usor traseu...

gameiro
gameiro  •  03 Noiembrie 2014, 22:26

Djokovic castiga are cea mai buna forma

valyomanyd
valyomanyd  •  03 Noiembrie 2014, 21:56

Am vizionat meciul Federer - Raonic de la Paris Bercy, sincer, nu am vazut ....tenis mai deloc, 80% din puncte au fost facute doar cu serviciul. Parerea mea e ca, sa dai o groaza de bani sa vezi un astfel de meci nu se merita , ma refer la cei care urmaresc meciul din tribune !

Vezi toate comentariile (9)
Comentează