SPORTURI  »  TENIS  »  ACCIDENTARE

Şanse mici » Rafael Nadal ar putea rata şi finalul sezonului din cauza accidentării

Articol de - Publicat vineri, 05 octombrie 2012 00:00 / Actualizat joi, 04 octombrie 2012 20:38

Unchiul lui Rafa, Toni Nadal, spune că posibilitatea ca nepotul său să revină în circuitul profesionist pentru Turneul Campionilor sau pentru finala Cupei Davis este una minoră, dar că ea există


Nadal nu a mai jucat tenis de la Wmbledon. Toată lumea e curioasă despre momentul în care Nadal se va întoarce. Spaniolul a spus că nu o va face decît atunci cînd se va simţi apt sută la sută. Apoi au apărut ştiri conform cărora va fi prezent la turneul demonstrativ de la Abu Dhabi, de la finalul anului. Unchiul şi antrenorul său, Toni Nadal, pare un pic mai optimist, deşi recunoaşte că va fi complicat ca Rafa să joace la Turneul Campionilor sau în finala Cupei Davis. "E complicat, dar există o mică posibilitate să ajungă să joace la Londra sau la Praga", a spus ieri Toni. Turneul Campionilor se va desfăşura la Londra între 5 şi 12 noiembrie, iar finala de Cupa Davis dintre Spania şi Cehia, la Praga, între 16 şi 18 noiembrie.

Lucrurile par să meargă spre bine în cazul lui Nadal pentru că în urmă cu o două săptămîni, Toni Nadal spunea că nu există posibilităţi ca spaniolul să se întoarcă pe teren pînă la finalul anului. Fostul lider mondial a anunţat după Wimbledon că suferă de sindromul Hoffa, o inflamaţie a ţesutului gras din jurul genunchiului.


Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
detroit_red_dog
detroit_red_dog  •  05 Octombrie 2012, 08:11

Rafa a spus in urma cu cateva zile ca obiectivul sau este sa se intoarca in circuit la Aussie Open!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează