SPORTURI  »  TENIS  »  WTA MADRID

Şarapova, ajutor nesperat pentru participarea la turneul lui Ion Ţiriac!

Foto: Guliver/GettyImages
Foto: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat miercuri, 08 februarie 2017 16:10

Maria Şarapova a primit un wildcard pentru participarea la turneul WTA de la Madrid, finanţat de Ion Ţiriac. Competiţia va avea loc în luna mai.

"Şarapova a solicitat o invitaţie de a participa la turneu şi, după o analiză, am decis să-i oferim un wildcard. Maria este una dintre cele mai bune jucătoare din ultimii 15 ani şi o fostă campioană la acest turneu.

Mereu joacă bine la Madrid şi sunt sigur că va reveni pe teren motivată", a spus Manolo Santana, directorul turneului, citat de site-ul WTA.

Şarapova a câştigat turneul de la Madrid în 2014, în urma unei finale disputate chiar împotriva Simonei Halep (1-6/6-2/6-3).

Primul turneu la care va participa Şarapova după suspendare este cel care va avea loc la Stuttgart, în luna aprilie.

Rusoaica va reveni astfel în circuit după o pauză de peste un an de zile, perioadă în care a fost suspendată din cauza scandalului de dopaj. Şarapova a fost depistată pozitiv cu meldonium la un control antidoping efectuat la Australian Open anul trecut.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (4)
tihi
tihi  •  09 Februarie 2017, 11:17

Merita,ca este o mare jucatoare !! Succes Sharapova!!!

ray51
ray51  •  09 Februarie 2017, 09:27

Sa n-aiba parte de ... Tiriac!!! Mosule, ce tanar esti...

201.
201.  •  08 Februarie 2017, 18:12
Postat de catalynn pe 08 Februarie 2017, 17:19

Bai Palnie (WowMasha / Bosfor) ce ne facem bre cu acest Tiriac pe care il injuri mereu?! Tocmai el sa iti ajute pupila?! Daca o elimina pe Simonica?! Sau fiind turneul lui I-a zis Dopatovei: Bai, daca ajungi sa joci cu Simonica te dai batuta, altfel ne suparam rau! :-))))

Buna remarca!Cum e bai infasatule uaufasa cu mustaciosul?Pe cine favorizeaza?Sunt sigur Cataline ca se da lovit sau invoca gerul din Elvetia de la banca din parc si de aceea n-a putut raspunde. :))))

Vezi toate comentariile (4)
Comentează