SPORTURI  »  TENIS  »  WIMBLEDON

SCANDAL Becker s-a luat de mama lui Andy Murray

Boris Becker
Boris Becker

Articol de GSP - Publicat marti, 21 iunie 2011 00:00 / Actualizat marti, 21 iunie 2011 11:23

Boris Becker, fost campion la Wimbledon, are un dinte împotriva mamei lui Andy Murray. După părerea germanului, Judy Murray petrece mult prea mult timp în vecinătatea fiului său la turnee. Acum cîteva luni, Becker spunea că Andy Murray ar trebui să taie cordonul ombilical, dar Judy Murray a parat lovitura. "Este o prostie, mai ales că acest comentariu vine din partea cuiva care nu ştie nimic despre viaţa de familie", a spus mama britanicului.

Becker, de trei ori campion la Londra, acum comentator BBC, şi-a exprimat din nou ideea. "Mă întreb cît are de gînd acest tînăr să îşi ţină mama în preajma atîta vreme cît el se află la lucru. S-ar putea să mă înşel, dar nu le prea văd pe mamele lui Nadal, Federer sau Djokovici. Vin şi ele la finale sau semifinale şi nu se amestecă deloc în jocul fiilor lor. Dar, mă rog, nu contează ce cred eu. Contează să fie bine pentru Andy", a mai spus Becker.

Despre primii patru favoriţi, Nadal, Djokovici, Federer şi Murray, fostul tenisman a declarat că toţi au şanse să cucerească trofeul de la Londra. "Aş vrea să-i văd jucînd pe toţi ca să-mi fac o părere, dar deocamdată cred că au şanse egale".

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează