SPORTURI  »  TENIS  »  CONFLICT

Scandal fără voia ei » Simona Halep creează conflicte între numele mari din tenisul românesc

foto: reuters
foto: reuters

Articol de GSP - Publicat marti, 08 iulie 2014 00:00 / Actualizat marti, 08 iulie 2014 13:06

Simona Halep este în acest moment sportivul numărul 1 al României, iar performanţele incredibile din ultima vreme au fost comentate de foarte mulţi foşti sportivi.

Ruxandra Dragomir, fostă jucătoare de top 20, i-a criticat dur pe Ilie Năstase şi Ion Ţiriac: "Puteau să facă mai multe pentru ea cînd era mică".

Reacţia lui Ilie Năstase nu a întîrziat să apară, iar fostul număr 1 ATP a fost foarte acid: "Eu nu ştiu dacă Ruxandra Dragomir are dreptul să vorbească despre ce am făcut eu în tenis. O întreb eu, acum, dacă Ilie Năstase a făcut ceva pentru tenisul românesc sau nu şi să se uite pe cifrele carierei mele.

Văd că la noi se poate orice. Ea s-a făcut acum baroneasă la partidul lui Udrea. Pînă acum, PSD era partidul baronilor, dar văd că s-a schimbat treaba. Partidul Elenei Udrea este plin de baronese: Udrea e baroneasă, Dragomir e baroneasă şi mai sunt şi altele pe acolo.

S-au strîns toate baronesele acolo. Ar trebui să se uite ce a făcut ea când a condus federaţia. Nu vreau să spun mai multe", a spus Năstase în Ziarul Ring.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (81)
mktalyn
mktalyn  •  09 Iulie 2014, 10:32
Postat de ortega pe 08 Iulie 2014, 22:50

Năstase ăsta e un scârbos din cale-afară ... Un gunnoy cu ceva talent le tenis , dar care acum e o non-valoare ... un păduche care și-a găsit locul între lichele ... în parlament ... Acolo se adună toți trântorii care n-au muncit o zi în viața lor , dar mor de grija românilor ... Năstase ... mucegaiul tenisului românesc , în cocina politicii ... Brigitte , o târâtură pușcăriașă se pyșhă pe rett ardatul Ilie la orice oră , atât e de prost ...

Cred ca esti foarte dur si nu ai niciun suport care sa-ti sustina comentariul. Cine suntem noi ca sa judecam astfel o alta persoana? Pana la urma alegerile (bune sau rele) sunt ale lor. Vor avea de castigat de pe urma alegerilor bune, la fel cum vor platii pentru alegerile gresite. Indiferent de alegeri, toti suntem si ramanem oameni. Este natural la un moment dat sa gresesti. Daca s-ar gasi cate unul ca tine de fiecare data, probabil toti ar fi morti acum sau in lagare. Faci cumva parte din 'rasa suprema' a lui Hitler? Sunt totusi curios, la ce esti tu mai bun decat Nastase? Nu raspunde... nu este obligatoriu... :)

mktalyn
mktalyn  •  09 Iulie 2014, 10:27

Ah, in plus, statul roman nu ajuta sportul cu buna credinta. Statul roman cheama olimpicii la Casa Poporului ca sa faca poze, sa le inmaneze nu stiu ce distinctie, sa le dea cheile unor masini pe care nu ei le fac cadou, ci sponsorul cu care are MTS-ul sau Federatia contract si sa le dea 'premiul' pe medalie. Premiu care este, destul de obligatoriu in societatea civilizata si moderna. Macar la nivel moral... Parca citeam ca erau cativa olimpici care nu isi primisera inca premiile 'banoase'. Deci, daca ei nu dau niste premii pentru certitudini, cum va asteptati sa ajute probabilitatile?

mktalyn
mktalyn  •  09 Iulie 2014, 10:22

3. Din punctul meu de vedere, Tiriac si / sau Nastase, nu cred ca au vreo obligatie fata de vreun sportiv roman (tenismen sau nu). E ca si cum, maine ar aparea o stire, in care TU (cititorule) esti blamat ca acum 10 ani nu i-ai dat niciun ajutor Simonei. Este exact acelasi lucru. Daca totusi, ei au placerea / dorinta / samd, sa ajute vreun tenismen / tenismena / fotbalist / handbalista / samd, pe plan financiar sau sportiv, eu cred ca este doar placerea lor. Nu cred ca cineva, fie persoana publica (gen Dragomir), fie persoana ... normala, au dreptul sa-i critice pe cei 2 ca nu au ajutat-o cu nimic pe Simona. Mai ales ca nici ea nu a zis nimic in acest caz (Simona).

Vezi toate comentariile (81)
Comentează