SPORTURI  »  TENIS  »  MADRID

Scandal între Simona și Irina la Madrid? Și ce? 3 motive pentru care cearta jucătoarelor noastre le poate fi benefică

Articol de GSP - Publicat vineri, 06 mai 2016 14:12

Ambele sunt jucătoare puternice pe orice suprafață. Irina Begu, locul 34 WTA, e în creștere de formă, Halep încearcă să revină în top 5. Concurența poate fi foarte benefică. 

Scandalul de la Madrid, în care Simona Halep a acuzat echipa Irinei că ar fi deranjat-o când a dat indicații zgomotoase, a stârnit dezbateri aprinse pe net și în culisele tenisului românesc. 

Cele două s-au înțepat la interviurile date reporterilor, după meci.

Totuși, scandalul ar putea avea unele consecințe imprevizibile și, cine știe, le-ar putea ambiționa pe cele două jucătoare să concureze una împotriva celeilalte, în turnee sau în clasament. 

  1. Irina Begu a avut o dispută aprinsă și cu Eugenie Bouchard, după ce a fost eliminată într-un meci încrâncenat la Australian Open 2015. Un an mai târziu, jucătoarea noastră nu a uitat și s-a răzbunat la Madrid Open. Conflictele ascut instinctele, mențin voința puternică. Cearta cu Halep s-ar putea traduce pe teren, în "răutate" și ambiție. Win-win;
  2. Ambele sunt jucătoare orgolioase, iar de acest lucru poate profita echipa României de Fed Cup. O rivalitate la simplu, în care fiecare încearcă să devină liderul echipei, ar putea lega mai multe victorii pentru echipă;
  3. Simona joacă mai bine atunci când e implicată emoțional. Dovada este setul decisiv contra Irinei, când numărul 7 mondial nu i-a acordat nicio șansă elevei lui Adrian Cruciat. Disputa cu Irina poate redeștepta foamea Simonei de a-și arăta valoarea. 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (5)
518396918348499
Viorica Alexandru  •  07 Mai 2016, 10:47

Nu mai puneti semnul egal intre cele doua! Numai faptul ca sunt amandoua romance nu le face egale.

luc11
luc11  •  06 Mai 2016, 16:20

nu am citit nici o declaratie a Simonei in care sa aduca public acele acuze... poate in discutiile la cald din timpul meciului cu antrenorul ei, dar astea nu cred ca sunt prea relevante

cainelup
cainelup  •  06 Mai 2016, 15:02

Alt articol din categoria "Foaie Verde...", adica despre NIMIC. Pot sa va scriu eu fitzuika in felul asta si va scot mai ieftin.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează