SPORTURI  »  TENIS  »  WTA

Schimbare halucinantă pregătită în tenisul feminin » Meciuri precum Halep - Sharapova de la Roland Garros nu vor mai avea loc!

Foto: Guliver/GettyImages
Foto: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat vineri, 27 octombrie 2017 11:48

Steve Simon, directorul executiv WTA, a anunțat că intenționează să introducă o perioadă fixă de 90 de minute, în care să se dispute meciurile de tenis feminin.

"Un meci de 90 de minute ne permite să avem programe pentru transmisiunile tv și pentru fanii care vin. De exemplu, joi am avut un meci care a început la ora 19:30, dar care nu s-a terminat până la ora 23:00.

Oamenii nu mai alocă de la trei la cinci ore pentru a privi ceva, vor să fie într-o perioadă mai concisă de timp și trebuie să recunoaștem asta pentru viitor. Dacă jucătoarele vor juca meciuri de 90 de minute în loc de trei ore, vor fi mai sănătoare - ceea ce înseamnă că vor avea mai multă calitate în joc. Așa trebuie să privim lucrurile.

Am văzut multe alte sporturi care au făcut schimbări semnificative în ce privește formatul și au avut succes. Trebuie să luăm în calcul aceste lucruri pentru următorii 10 ani", a spus Simon pentru publicația Today Online.

Schimbările pregătite de Steve Simon ar putea apărea în tenisul feminin începând cu 2022. În aceste condiții, meciuri precum Halep - Sharapova de la Roland Garros 2014 nu vor mai avea loc. Atunci, finala dintre cele două a durat peste 3 ore.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (20)
bulletproof
bulletproof  •  27 Octombrie 2017, 19:33

Păi de-o fi, ș-o fi, să fie, / O oră juma', să ţie,/ Ori meciuri să nu mai fie,/ Ori ... trageri la sorti, să fie !

putregaiu
putregaiu  •  27 Octombrie 2017, 16:03

Dupa 90 minute le pune sa bata 11 metri.

fibra
fibra  •  27 Octombrie 2017, 14:34

Mulți necăjiți pe lumea asta care se afla și ei în treabă. Adică după 90 de minute se termină meciul indiferent de scor? Dacă scorul este egal? Păi ar trebui să explice, minte încurcată ăsta?

Vezi toate comentariile (20)
Comentează