SPORTURI  »  TENIS  »  WTA MADRID

Sclipitoare și la dublu » Halep și Begu s-au calificat în semifinale la Madrid » Pe cine ar putea întâlni în penultimul act

FOTO: REUTERS
FOTO: REUTERS

Articol de GSP - Publicat joi, 11 mai 2017 17:17

Simona Halep a continuat evoluția bună de la Madrid și în turneul de dublu, calificându-se alături de compatrioata Irina Begu în semifinale.

Cele două românce au trecut în sferturi de perechea formată din Yaroslava Shvedova (Kazahstan) și Sania Mirza (India), scor 6-3, 3-6, 10-6, la capătul unei partide care a durat o oră și 16 minute.

În semifinale, Halep și Begu vor juca fie cu Johanna Larsson și Kiki Bertens, fie cu Timea Babos și Andrea Hlavackova, cele două perechi urmând să se dueleze în cursul zilei de azi. 

Simona Halep este calificată în semifinale și în turneul de simplu, după ce a învins-o pe americanca Coco Vandeweghe, după un meci-fulger.

În penultimul act, Simona Halep o va întâlni pe letona Anastasija Sevastova, într-o partidă care va avea loc vineri, după ora 15:00. 

Dosar-ȘOC în Spania! Starul Barcelonei a dezinfectat camera, „de cei care nu-s musulmani”, apoi a vandalizat o vilă de lux, cu 7 dormitoare: perdele transformate în „hamuri și leagăne sexuale”! Tribunalul anunță: „Sunt 500 de poze la dosar”

Constantin Gâlcă, noul antrenor al Universității Craiova! Acord cu Mihai Rotaru


Comentarii (4)
ray51
ray51  •  12 Mai 2017, 11:40

Asa se intampla cand lasi la o parte mandria, disputele 'mici' si ranchiuna. Bravo fetelor ! Chiar de nu veti continua acest tandem, se prea poate la un 29-30 de ani sa va convina jocul la dublu!

brandremist
brandremist  •  11 Mai 2017, 20:45

Bravo, fetelor!

tanasevictor
tanasevictor  •  11 Mai 2017, 17:50

Felicitari fetelor ! IRINA si SIMONA au jucat foarte bine pentru un cuplu abia format Ambele au mult de castigat in privinta jocului din apropierea fileului

Vezi toate comentariile (4)
Comentează