SPORTURI  »  TENIS  »  PARIURI

Seism în tenis » Un jucător important e suspectat că a trântit un meci la pariuri

Dolgopolov și-a trecut în palmares trei titluri de-a lungul carierei // FOTO: Guliver/ Getty Images
Dolgopolov și-a trecut în palmares trei titluri de-a lungul carierei // FOTO: Guliver/ Getty Images

Articol de GSP - Publicat marti, 22 august 2017 19:11

Meciul dintre ucraineanul Alexandr Dolgopolov (63 ATP) și brazilianul Thiago Monteiro (114 ATP), de la turneul de Winston-Salem, care se desfășoară în această săptămână, a fost pus sub investigație de Tennis Integrity Unit, organizația care se ocupă de investigarea meciurilor suspecte din tenis.

Favorit clar la startul meciului, Dolgopolov (28 de ani) a pierdut meciul în fața mai tânărului său adversar cu 3-6, 3-6.

Odată cu startul meciului, casele de pariuri online au scos meciul din ofertă după ce cota ucraineanului continua să crească.

Suspiciunile Tennis Integrity Unit au fost declanșate de modalitatea în care Dolgopolov și-a pierdut serviciile în meci.

" TIU a fost informată de modul de pariere în timpul meciului dintre Alexandr Dolgopolov și Thiago Monteiro de la turneul ATP din Winston-Salem, din SUA, de duminică.

Ca și în cazul altor alerte primite, TIU va analiza și va lua o decizie corespunzătoare pe baza tuturor informațiilor pe care le avea la dispoziție, ca urmare a înțelegerilor pe care le are cu operatorii de pariuri sportive", a declarat un oficial al TIU. 

1,36era cota oferită inițial de casele de pariuri pentru victoria lui Dolgopolov. Victoria lui Monteiro era cotată cu 3,28

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (2)
tcaciuc
tcaciuc  •  22 August 2017, 20:55

Asa de important e jucatorul...presa romaneasca online,a distrus notiunea de presa.

ovidiu_3003
ovidiu_3003  •  22 August 2017, 20:29

...e ceva normal ...pariurile au distrus ...sportul ...

Vezi toate comentariile (2)
Comentează