SPORTURI  »  TENIS  »  TURNEUL CAMPIONILOR

Selfie time » Cei opt jucători calificaţi la Turneul Campionilor se întrec în poze selfie

Raonic, Murray Wawrinka, Federer, Djokovici, Cilici, Nishikori și Berdych zîmbind pentru un selfie istoric // Foto: Guliver/GettyImages +1   FOTO
Raonic, Murray Wawrinka, Federer, Djokovici, Cilici, Nishikori și Berdych zîmbind pentru un selfie istoric // Foto: Guliver/GettyImages

Articol de - Publicat duminica, 09 noiembrie 2014 00:00 / Actualizat sambata, 08 noiembrie 2014 22:59

Azi, începe Turneul Campionilor, dar înainte de primele meciuri jucătorii au avut parte de o petrecere la care s-au îmbrăcat la patru ace şi au făcut multe poze.

Cei 24 de jucători prezenţi la Londra au fost răsfăţati vineri seara la o petrecere elegantă. Djokovici, Federer, Murray, Wawrinka, Cilici, Berdych, Nishikori şi Raonic plus cele mai bune opt perechi ale anului, printre care şi Horia Tecău şi Jean Julien Rojer, au început seara cu o croazieră pe Tamisa, apoi s-au alăturat celor 300 de invitaţi la petrecerea exclusivistă de deschidere a Turneului Campionilor.

Toţi s-au îmbrăcat la patru ace pentru de acum obişnuitele poze dinainte de turneu. Tomas Berdych însă a vrut să iasă din rutină şi i-a strîns pe toţi colegii săi pentru mai multe selfie-uri, în sală sau pe malul fluviului. Toţi cu zîmbetul pe buze s-au relaxat înainte de tensiunea care se dezlănţuie începînd de azi.

Prima zi va fi dechisă de meciul de dublu Benneteau/Roger-Vasselin-Granollers/Lopez, urmat de partida de simplu dintre Kei Nishikori şi Andy Murray.

În sesiunea de seară se vor duela Nestor/Zimonjici-Dodig/Melo şi Roger Federer-Milos Raonic. Luni debutează şi Horia Tecău, de la ora 14:00.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  09 Noiembrie 2014, 20:58

stupid. la pitzipoancele alea din romania mai inteleg, dar astia... credeam ca sunt barbati. varza. n-o sa vezi un rugbyst facand asa ceva. de aia ador acest sport, si nu datul cu batzul intr-o mingiuka.

ohio
ohio  •  09 Noiembrie 2014, 11:05

Allez,ROGER!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează