SPORTURI  »  TENIS  »  WTA SAN JOSE

Serena Williams, cea mai rușinoasă înfrângere din carieră » A fost umilită în primul tur! A pierdut 12 game-uri consecutive

foto: reuters
foto: reuters

Articol de GSP - Publicat miercuri, 01 august 2018 08:42

Serena Williams a suferit în această dimineață cea mai rușinoasă înfrângere din carieră, în primul tur de la San Jose, scor 1-6, 0-6, în fața britanicei Johanna Konta (48 WTA).

Revenită în top 30 WTA după performanța de la Wimbledon, finală pierdută cu Angelique Kerber, Serena Williams a părut debusolată la primul meci pe hard al sezonului.

Fostul lider mondial nu a avut nicio șansă în debutul de la San Jose împotriva Johannei Konta. Serena a câștigat primul game fără probleme, dar apoi și-a pierdut de 6 ori consecutiv serviciul și nu a avut nici măcar o șansă de break în toată partida.

Această înfrângere este și cea mai umilitoare din întreaga carieră, fiind pentru prima oară când obține un singur game într-un meci. Până la acest meci, cel mai usturător eșec de acest gen s-a întâmplat în 2014, la Turneul Campioanelor, când Simona Halep a învins-o, scor 6-0, 6-2. 

Serena, ajunsă la 36 de ani, speră în continuare să se impună la US Open și să-și treacă în palmares al 24-lea titlu de Mare Șlem. Ar fi al 7-lea la New York, egalând performanțele de la Australian Open și Wimbledon. 

A luat parte la un moment istoric în fotbalul românesc, acum lucrează pe TIR în Germania: „Patronii sunt foarte faini! Mai stau un an și mă întorc acasă”

„Traduceri avem?” » Cum se comportă „Hagi” Luțu la cursurile de director sportiv: „E disperat!”


Comentarii (20)
rocky2
rocky2  •  01 August 2018, 15:56
Postat de Marian Minculescu pe 01 August 2018, 14:19

SIC TRANSIT GLORIA MUNDI...

Adica ce repede trece gloria? Pai la asta a trecut foarte greu, ...aproape ca nu mai suport sa vad surorile astea dubioase! GATA! Sa le mai si lase pe alea blonde de 20 de ani!

indolentu
indolentu  •  01 August 2018, 15:39

ba poa sa zica lumea ci o vrea io cred ca cea mai umilitoare infringere din cariera a fost la tc cu halep cind iera nr 1 si a mai fost inca 2 ani nu in 98 cind d abia se afirma si mai ales acu cind are o virsta plus o nastere vorba unora care au comentat mai jos trebuia sa se opreasca la timp asa si evert daca se inscrie la un turneu itf macar daca joaca acu cu una din top 30 daca ie inscrisa acolo isi ia dublu bagel si o trecem la cea mai umilitoare infringere din cariera?ar trebui tinut cont de infringeri severe in apogeu carierei nu la debut sau la pensionare cum s ar zice cind pui racheta in raft

capca1
capca1  •  01 August 2018, 15:37

A luat bătaie pentru că este discriminată ! Gata, să se lase, este o prezență dezagreabilă iar performanțele nu mai sunt !

Vezi toate comentariile (20)
Comentează
Close