SPORTURI  »  TENIS  »  US OPEN 2016

Serena Williams s-a calificat în turul 3 la US Open și a egalat un record fabulos al Martinei Navratilova! Doar Roger Federer o mai întrece

Serena Williams o poate întâlni pe Simona Halep în sferturi la US Open, foto: reuters
Serena Williams o poate întâlni pe Simona Halep în sferturi la US Open, foto: reuters

Articol de Spineanu CosminJURNALISPORT - Publicat vineri, 02 septembrie 2016 10:12

Joi noaptea, cu acoperişul tras peste terenul Arthur Ashe, Serena Williams, nr.1 WTA, a învins-o pe Vania King, nr. 87 WTA, scor 6-3, 6-3, în turul secund de la US Open 2016.

Serena Williams reuşeşte astfel să o egaleze pe Martina Navratilova la victorii într-un meci de Grand Slam ajungând la cea de-a 306 a victorie.

Numai Roger Federer, cu 307, are mai multe victorii în Grand Slamuri, scrie www.wta.com.

Williams caută să obţină primul titlu US Open din 2014, anul trecut fiind învinsă în semifinale de italianca Roberta Vinci.

Serena s-a confruntat cu mici probleme la început de sezon, atunci când ea a pierdut Openul francez, după care şi-a revenit, adjudecându-şi Wimbledon-ul, pentru ca mai apoi să se retragă din Cupa Rogers din cauza unei accidentări. A urmat o înfrângere în turul trei de la Olimpiadă.

Williams va căuta să egaleze recordul lui Roger Federer, sâmbătă, atunci când o va întâlni în turul al 3-lea pe suedeza Johanna Larsson numărul 47 WTA.

Fii parte din redacția noastră! S-a lansat Jurnalisport – proiect inovativ GSP, susținut de Google. Aici ai toate detaliile

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (5)
tihi
tihi  •  02 Septembrie 2016, 13:23

Aici incepe un palmares de rasunet: 306 de victorii de Grand Slam !!!! Nu ajunge sa ocupi un loc fruntas in WTA,ci trebuie sa ai un palmares la diferitele statistici.Serena va dobori toate,si va fi greu de egalat.Cand ajunge Halep la aceasta culme???

genius
genius  •  02 Septembrie 2016, 13:03

Nu sunt misogin, dar când vezi o femeie servind cu peste 200km/h îți pui întrebarea...oare chiar este femeie ??? Doar forță brută, atât ! Părerea mea !

adi_stelistul
adi_stelistul  •  02 Septembrie 2016, 12:32

Nu prea mai are adversare pana in sferturi Serena. Nu cred ca Larsson o poate invinge (sau macar sa-i puna probleme). Poate cosmarul vedetelor, Zhang (o stie bine Simona si nu numai ea), sa o "chinuie" un pic in optimi, daca se va ajunge la acest duel. In sferturi, ca va fi Simona (Doamne ajuta), ca va fi Suarez Navarro (consistent turneu pana acum) ca va fi proaspata semifinalista de la Wimbledon, Vesnina, va avea o misiune in sfarsit mai grea. In mod normal tot Serena e favorita si tot Kerber pare cea mai indreptatita sa ocupe celalalt loc din finala. Eliminarea Muguruzei e doar o jumatate de surpriza. Daca eliminam cele 2 saptamani in care s-a disputat RG, Muguruza a avut un sezon de cosmar. Sigur ca victoria in Openul francez a schimbat total lucrurile pentru ea, dar Muguruza chiar n-a prea contat in circuit in rest.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează