SPORTURI  »  TENIS  »  TURNEUL DE LA TORONTO

Serenei îi merge bine pe teren, dar şi în afara lui » În ritm de rap

Serena Williams construieşte cu paşi mai mici sau mai mari drumul revenirii
Serena Williams construieşte cu paşi mai mici sau mai mari drumul revenirii

Articol de - Publicat miercuri, 17 august 2011 00:00 / Actualizat marti, 16 august 2011 21:20

Jucătoarea americană s-a impus la Toronto sub privirile presupusului nou iubit, rapper-ul Drake


Serena Williams construieşte cu paşi mai mici sau mai mari drumul revenirii. Acasă, pe cimentul pe care a crescut, s-a impus la Stanford şi la Toronto. E pe locul 31 în lume şi clipele oribile cu accidentări, operaţii şi momente dramatice par a fi în urmă. Toată lumea o vede ca pe principala favorită la US Open.

Chestii bune par să i se întîmple şi în viaţa personală. Presa americană a scris că între jucătoarea de tenis şi rapper-ul canadian Drake s-a înfiripat o idilă. Lucrurile au devenit şi mai încinse, cînd el a scris pe Twitter în urmă cu ceva săptămîni. "De-abia aştept să te pun la pămînt, să te fac să transpiri... în timpul partidei de tenis de la finalul acestei săptămîni". Drake şi Serena au jucat pînă la urmă acel meci în Florida. Lucrurile nu s-au oprit aici, el a fost prezent pe tot parcursul turneului de la Toronto la meciurile Serenei, încurajînd-o. Serena a replicat că sînt doar buni prieteni pentru moment. "Înţeleg că nu mai poţi să te apropii de un amic în zilele noastre", a adăugat ea. Lucrurile au fost puse cap la cap şi după ce Drake a declarat într-un interviu că: "Îmi plac femeile mai în vîrstă... Iubesc experienţa, maturitatea şi conversaţia lor". Serena, care va împlini 30 de ani în luna septembrie, pare să întrunească toate calităţile.

În trecut, ea a avut o relaţie cu un alt cîntăreţ/actor, Common, de care s-a despărţit în urmă cu un an.

Coincidenţe
Caroline Wozniacki (21 de ani), numărul unu mondial, nu a mai cîştigat un turneu din luna iunie, dar rămîne în atenţia presei. Daneza a fost văzută la o cafea cu noul star al golfului, Rory McIlroy (22 de ani). Deşi au negat că ar fi implicaţi într-o relaţie, Rory îşi va petrece cele două săptămîni de pauză la Cincinnati şi New York, exact cînd Wozniacki are de jucat la turneele din aceste oraşe. "Am auzit că în această perioadă a anului este o vreme minunată acolo", a spus rîzînd Rory.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
mircea_deca
mircea_deca  •  17 August 2011, 08:33

cand o vad pe animala asta .....imi vine sa-i dau cu'n par in cap........

Vezi toate comentariile (1)
Comentează