SPORTURI  »  TENIS  »  TURNEUL DIN GUANGZHOU

Seria continuă » Simona Halep a înregistrat a unsprezecea victorie consecutivă în turneele International

Simona Halep şi-a asigurat 30 de puncte WTA şi 3.400 de dolari // Foto: AFP
Simona Halep şi-a asigurat 30 de puncte WTA şi 3.400 de dolari // Foto: AFP

Articol de - Publicat miercuri, 23 septembrie 2015 00:00

A doua jucătoare a lumii a învins-o în primul tur la Guangzhou pe Petra Martici cu 6-4, 6-2 și o întîlnește azi pe Timea Babos.

Simona Halep a revenit ieri pe teren. După un parcurs pînă în semifinale la US Open, românca nu a avut prea mult timp pentru odihnă și refacere. Ea a plecat în China pentru a juca la Guangzhou, un turneu de categorie International, ultima din ierarhia WTA.

Halep a decis să meargă la această competiție, după Wimbledon, atunci cînd îi lipseau victoriile, iar încrederea în tenisul său scăzuse.
Parcursul pe tărîm american a fost unul fructuos, iar Simona continuă să adune victorii. Ieri, în primul tur la Guangzhou ea a învins-o pe Petra Martici, 128 WTA, cu 6-4, 6-2.

Această victorie a fost a 38-a pe hard în acest sezon pentru Simona. În plus, Halep continuă o serie pe care a început-o la București în 2014. De la 's-Hertogenbosch 2014, românca este neînvinsă în turneele International, ea cucerind trofeele de la București și Shenzhen, anul acesta.

În partida de ieri, Simona a avut din nou coapsa bandajată, o accidentare pe care a căpătat-o la US Open, în partida din optimi de finală. Condițiile din China nu sînt tocmai cele optime pentru o vindecare rapidă.

"A fost foarte umed și foarte greu de jucat, dar a fost la fel și pentru adversara mea. Cînd ieși de pe teren învingătoare totul e bine. Sînt bucuroasă că am încheiat partida în două seturi", a spus Halep.

În turul al doilea, românca o va întîlni azi, nu înainte de ora 14:00,  pe Timea Babos, 76 WTA, din Ungaria. Ultima oară cînd s-au întîlnit s-a impus Timea, într-o partidă din Fed Cup contînd pentru Grupa I a zonei Europa-Africa.

38-6este raportul dintre partidele cîștigate și cele pierdute pe hard în 2015 de Simona Halep

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (6)
bosfor
bosfor  •  23 Septembrie 2015, 10:56
Postat de plischi pe 23 Septembrie 2015, 10:48

***, dar cine draku sa bage in seama un *** ofticos?!

*** care-i faza ? *** ? iesi pe aratura sau in fundul gradinii si ia.te un pic la alergat si cand te prinzi da.ti doua palme . si daca tot nu-ti revii pune pe cineva sa-ti dea un spit in fund . capisci ?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

bosfor
bosfor  •  23 Septembrie 2015, 10:52

*** mai esti contabilul ratonului ? cum mai sta cu cascavalul? s-a mai adaugat ceva? prin franta se vorbeste ca stere al batran are cheia de la seif . *** de halep primeste cu portia asa de un suc de un ciko de o prajiturika. si stii ceva ? se cam poate sa fie adevarat. circula un zvon cum ca halep ar fi vrut sa-si opereze fata aia de *** . dar stere tarorul batran a pus.o pe lista de asteptare . poate ne mai dai tu *** informatii despre lovelele lui halerp . ca doar atat ti-a mai ramas asta-i ultimul lucru . cu tenisul te-ai convins pana si tu ca e paralela .

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

plischi
plischi  •  23 Septembrie 2015, 10:48
Postat de bosfor pe 23 Septembrie 2015, 10:36

nu mai dureaza mult stai linistit si ratonul halep o sa-i reproseze si lui daren ca nu bate din palme si iar *** cum doriti dumneavoastra . simona multa bafta ,acestea sunt turneele de nasul tau . in elita mondiala nu prea ai loc . noroc cu tiriak ca altfel nu auzeau decat cei de prin navodari sau vama veche de tine .

***, dar cine draku sa bage in seama un *** ofticos?!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează