SPORTURI  »  TENIS  »  AUSTRALIAN OPEN

Sfîrşitul călătoriei » Irina Begu s-a oprit în optimi » Laude de la Eugenie Bouchard: ”Mi-am spus că nu e posibil aşa ceva”

Irina Begu ar putea ocupa locul 34, după Australian Open, dar depinde și de ce rezultate obțin Victoria Azarenka sau Madison Brengle
Irina Begu ar putea ocupa locul 34, după Australian Open, dar depinde și de ce rezultate obțin Victoria Azarenka sau Madison Brengle

Articol de - Publicat luni, 26 ianuarie 2015 00:00 / Actualizat duminica, 25 ianuarie 2015 22:10

Irina Begu s-a oprit ieri în optimi de finală, după ce a jucat curajos în faţa canadiencei Eugenie Bouchard.

Irina pleacă din Australia cu senzaţii bune şi cu cel mai bun rezultat al carierei sale în turneele de Mare Şlem. Chiar dacă a pierdut în faţa lui Eugenie Bouchard cu 6-1, 5-7, 6-2, românca a dovedit că are potenţial, că ştie să servească, să lovească tare şi să le pună probleme jucătoarelor de Top 10.

Canadianca a fost nemulţumită de jocul său. "Cu siguranţă am nevoie să fac mai multe la antrenament. Ea a reuşit cîteva lovituri bune, iar eu am scăzut în joc. În timpul pauzei dintre seturi m-am uitat în oglindă şi mi-am spus că nu e posibil aşa ceva", a explicat a şasea jucătoare a lumii.

Pentru Irina a fost o experienţă nouă şi ar trebui să ia lucrurile pozitive din jocul său şi să continue să construiască pentru că e pe drumul cel bun. Un astfel de rezultat îi poate da aripi pentru întregul sezon. Şi parcursul extraordinar al Simonei la turneele de Mare Şlem a început cu optimi de finală, însă la US Open în 2013.

Pentru Bouchard urmează o întîlnire de foc în sferturi de finală, cu Maria Şarapova, cea pe care n-a reuşit să o învingă în nici una dintre cele trei întîlniri precedente.

175.000 de dolari americani a primit Irina Begu pentru atingerea optimilor de finală

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close