SPORTURI  »  TENIS  »  TEAM8

Şi-a asigurat viitorul » Roger Federer şi agentul său au pus bazele unei agenţii de reprezentare sportivă!

Articol de - Publicat sambata, 14 decembrie 2013 00:00 / Actualizat vineri, 13 decembrie 2013 19:13

Roger Federer şi agentul său au înfiinţat o firmă de reprezentare, numită Team8, care deja a semnat cu Juan Martin del Potro


Federer va împlini anul acesta 33 de ani şi deşi spune că mai vrea să joace tenis, acţiunile sale arată că se gîndeşte la ce va face după ce renunţă la carieră. Elveţianul şi agentul său, Tony Godsick, au pus bazele unei agenţii de reprezentare sportivă, numită Team8. Deocamdată, Godsick se va ocupa în continuare de contractele lui Federer, dar şi de cele ale lui Juan Martín del Potro. "Încercăm să contruim o agenţie boutique, care va manageria doar cîţiva sportivi reprezentativi", a spus în New York Times Godsick, care este soţul fostei jucătoare americane de Top 10 Mary Jo Fernandez.

Se pare că Team8 ar fi semnat şi cu Grigor Dimitrov, dar Tony nu a confirmat încă acest lucru, el spunînd că se va ocupa în curînd şi de contractele unui mare jucător de golf. În afară de Godsick şi Federer, în acest proiect au mai pus bani doi miliardari americani, Ian McKinnon şi Dirk Ziff.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
ovidiu_3003
ovidiu_3003  •  14 Decembrie 2013, 10:22

Acestia sunt oameni bogati ...care oricum au viitorul asigurat ...Titlu este foarte slab ...mai bine puneati ...POTRO SEMNEAZA CU DOI AMERICANI MILIARDARI ...PE CARE NU I CUNOASTE NIMENI IN AFARA DE TIRIAC ...

Vezi toate comentariile (1)
Comentează