SPORTURI  »  TENIS  »  WTA SINGAPORE

Și-a surclasat adversarele: "Simona Halep va câștiga Turneul Campioanelor"

Foto: Guliver/GettyImages
Foto: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat miercuri, 18 octombrie 2017 17:47

Simona Halep va participa pentru a patra oară consecutiv la Turneul Campioanelor, iar cititorii GSP.ro consideră că ea se va impune în competiția de la Singapore.

În sondajul realizat de GSP, Halep conduce detașat, cu 42% din voturi, urmată de Garbine Muguruza, cu 30% din totalul de 27.737 de participanți.  Turneul Campioanelor de la Singapore începe duminică, iar premiile totale oferite sunt de 7 milioane de dolari. 

Simona Halep va participa în calitate de lider mondial, poziție dobândită prin calificarea în finala turneului de la Beijing. Românca a fost învinsă însă în ultimul act de Caroline Garcia, din Franța.

Jucătoare prezente la WTA Finals 2017: Simona Halep, Garbine Muguruza, Karolina Pliskova, Elina Svitolina, Caroline Wozniacki, Jelena Ostapenko, Caroline Garcia, Venus Williams.

5.25 este cota Simonei Halep să triumfe la ediția din acest an a Turneului Campioanelor

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (21)
catalynn
catalynn  •  18 Octombrie 2017, 18:22

Sa fim seriosi, majoritatea care am votat pt Simona am facut-o subiectiv, cu inima. Desigur ca are sanse sa castige turneul (doar e pe primul loc si cea mai constanta din circuit), insa nu conforme cu sondajul. Sansele sunt relativ egale, ca si valoarea celor 8 si in mod cert probabilitatea ca Elina sau Carolina sa castige e mai mare de 3% :-) Succes Simonica si vin-o cu Cupa acasa sa mai moara odata carcotatii de ciuda! :-)

1502241916738818
Ion-Nelu Nistor  •  19 Octombrie 2017, 10:48

Sa fim totusi seriosi. Si eu am votat cu Halep. Este un sondaj cat se poate de nationalist. Sansele reale pe care le au toate cele 8 competitoare sunt intre 10 si 20% fiecare. De cand nu mai sunt Serena Williams si Maria Sharapova lupta intre cele care au ramas este foarte stransa. Valoarea intre ele este foarte apropiata. De aceia si frecventa foarte mare la intaietatea acestui clasament. Azi este una dintre ele, maine este alta si tot asa. unde mai pui ca si dupa aceste 8 urmeaza altele tot la fel de bune. Mai este kerber. radwanska, konta, si toata pleiada de jucatoare ucrainience, cehe, rusoaice etc.

133149680763323
Raluca Esanu  •  19 Octombrie 2017, 06:33

Nu iese din grupe.

Vezi toate comentariile (21)
Comentează