SPORTURI  »  TENIS  »  DECLARAŢII

Simona Halep a făcut anunţul oficial pentru Fed Cup » Ce urmează pînă la turneele americane

Articol de GSP - Publicat luni, 06 iulie 2015 11:46

Simona Halep a fost eliminată în turul I de la Wimbledon, iar aseară a revenit în țară.

Românca a vorbit despre problemele din ultima vreme și ce va face în continuare.

"Bineînțeles că voi juca la meciul cu Cehia. Mereu cînd mă simt bine fizic și programul imi permite joc la Fed Cup. Aștept cu nerăbdare meciul și sper să fac două puncte pentru România. Cehia are jucătoare cu experiență și a cîștigat de multe ori competiția. Va fi greu, dar și noi avem o echipă foarte bună", declarat Simona Halep.

Românca a vorbit despre problemele din ultima vreme și ce va face în continuare.

"Nu sînt deloc jos, din punct de vedere al mentalului. Sînt bine și aștept să iau o pauză pentru a îmi reveni cît mai repede.

Voi face pauză de la tenis și nu voi juca deloc. Voi face doar pregătire fizică. După aceea o să mă remontez și voi merge la turneele din America", a adăugat românca.

Citește și: Ce urmează pentru Simona Halep după Wimbledon » Cînd revine în circuitul WTA

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (15)
926551897411264
Capatana Daniel  •  07 Iulie 2015, 08:13

Halep din pacate are probleme foarte grave cu psihicul,este instabila si imprevizibila ,are mare nevoie sa-si angajeze un psihoterapeut caci e in cadere libera !!!!!

836725999742473
Dan Mărginean  •  06 Iulie 2015, 21:19

D-ră Halep nu credeți că trebuie să vă rugați de colegele care au calificat echipa să vă dea acordul să jucați. Cu ce drept moral doriți să înlocuiți o sportivă care nu numai că și-a făcut timp să joace în Canada dar a mai și câștigat meciul. După umila mea părere aveți nevoie de odihnă de aceea v-aș sfătui să vă relaxați tot acolo unde ați fost și în timpul meciului din Canada.

nea_vanea.60
nea_vanea.60  •  06 Iulie 2015, 17:30

cand spune "doua puncte" ma gandesc ca se refera la doua ghemuri in cele doua jocuri de simplu... asta daca va mai fi selectionata! eu nu as mai chema-o niciodata!

Vezi toate comentariile (15)
Comentează
Close