SPORTURI  »  TENIS  »  WTA

Simona Halep a fost primită cu aplauze de români pe aeroport: "Nu e o surpriză că Serena Williams a pierdut primul loc"

Simona Halep a urcat această poză pe contul său de Instagram
Simona Halep a urcat această poză pe contul său de Instagram

Articol de GSP - Publicat vineri, 09 septembrie 2016 18:48

Simona Halep a petrecut ultima perioadă pe tărâm american, unde a concurat în turneele de la Montreal (Canada), Cincinnati și US Open (SUA), iar prima competiție a câștigat-o.

Jucătoarea noastră a ajuns astăzi în România, iar pe aeroportul din Otopeni a fost primită cu aplauze și urări de bun venit de oamenii prezenți.

Simona i-a recompensat pe români cu poze și autografe și cu promisiuni că va urca din nou aproape de liderul mondial.

"Am jucat cel mai bun tenis al meu! Am avut o şansă cu Serena, am fructificat-o, dar a doua nu a mai apărut. Nu mă aşteptam ca ea să piardă cu Pliskova. Mă bucur pentru Pliskova şi sper să câştige US Open. Nu este o surpriză că Serena Williams a pierdut primul loc, la cum a jucat Kerber eu cred că spre asta ne îndreptam.

Eu le-am învins pe amândouă, atât pe Pliskova, cât şi pe Kerber, dar ele joacă acum finala, eu sunt acasă, aşa că trebuie să mai progresez. Urmează o vacanţă, iar apoi deplasarea lungă din Asia", a spus Halep, conform News.ro.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (22)
mutu57
mutu57  •  12 Septembrie 2016, 05:00
Postat de idi53 pe 09 Septembrie 2016, 23:04

Halep nu va castiga NICIODATA un GSsi nu va fi NICIODATA nr1 in tenisul feminin!

In schimb tu ai fost #1 pe palier la table. Respect!

laurcrist
laurcrist  •  10 Septembrie 2016, 12:42

Si apropos, se scrie: Simona Halep a fost PRIMITA cu aplauze....ca nu e gandac....

laurcrist
laurcrist  •  10 Septembrie 2016, 12:40
Postat de Dan Vasilescu pe 10 Septembrie 2016, 03:47

Indiferent daca Halep va fi sau Nr.1 sau daca va castiga sau nu un GS, merita respectul nostru pentru tot ce a facut pana acum. Oricum se poate observa cu usurinta, mai ales din comentariile unghiosilor, de ce tara asta progreseaza atat de greul. Suntem numarul 1 in lume la hateri. Aud de bani castigati la plezneala !!! Cati neuroni lipsa sa ai sa judeci in felul asta ? Unii stiu sa isi respecte campionii si pentru daruire, lupta si pentru anii de sacrificii care i-au dus acolo.

Avetzi dreptate Domnule Vasilescu, sper ca atzi inteles ironia lui Catalynn....stelist, stelist, dar il simt onest. Acum oamenii cinstitzi o dau cu RIo...de ce nu s-a dus la Rio? O dam pe patriotism acum....nici Wawrinka, nici Raonic nu s-au prezentat si nu s-a facut atata circ la ei....la noi e capat de tzara...Sa joci cu tancu Sherman ( Williams ) si sa castigi setul doi dupa 10-11 mingi de break salvate, iar tancu a avut 15-16 ashi, nu mai vorbim de servele doar atinse, inseamna aproape un set numai pe serviciu....Meci exceptional facut de Simona....daca ascultatzi comentatorii ( TSN sau BBC ) erau INCANTATZI de cum a jucat romanca....CTP probabil ca era mofluz, nu prea avea motive s-o critice...jalnic!!!

Vezi toate comentariile (22)
Comentează