SPORTURI  »  TENIS  »  TURNEUL DE LA ESTORIL

Simona Halep a ieşit din primul tur la Estoril

Articol de GSP - Publicat marti, 26 aprilie 2011 00:00 / Actualizat marti, 26 aprilie 2011 20:04

Jucătoarea română de tenis Simona Halep a fost eliminată în primul tur al turneului de la Estoril, dotat cu premii în valoare totală de 220.000 de dolari.

Halep, care a jucat duminică finala turneului de la Fes, unde pierdut în faţa italiencei Alberta Brianti, a fost învinsă în două seturi, scor 6-7 (5), 6-7 (5) de Anabel Medina Garrigues.

Pentru participarea la turneul de la Estoril, românca va primi 1.725 de dolari şi 1 punct în clasamentul WTA.

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (1)
ovy2
ovy2  •  27 Aprilie 2011, 08:00

Acelasi punct slab ca la majoritatea romancelor, serviciul. Cu un prim serviciu slab, cu 6 game-uri pierdute pe serviciu(deja e o constanta) Simona trebuie sa traga sa recupereze pe serviciul adversarei punctele pierdute, risipa de energie. Din toata colaborarea cu Tomai, Hanescu a ramas macar cu un serviciu bun(ajutat si de inaltime e drept), poate se alege si Simona cu ceva. Dintre romance doar Begu pare sa aiba un serviciu sanatos. Oricum Simona sunt sigur ca va ajunge acolo unde si-a propus.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează