SPORTURI  »  TENIS  »  WTA

Simona Halep a revenit la antrenamente » Imaginea postată pe Instagram + data la care revine pe teren

Simona Halep, la antrenamentul de marți // Sursă foto: Instagram Simona Halep
Simona Halep, la antrenamentul de marți // Sursă foto: Instagram Simona Halep

Articol de GSP - Publicat marti, 30 aprilie 2019 17:46

Simona Halep (3 WTA, 27 de ani) a revenit astăzi la antrenamente, pentru a pregăti solicitanta perioadă a turneelor de la Madrid, Roma și Roland Garros. 

Jucătoarea noastră, care a fost devansată de Petra Kvitova (29 de ani, 2 WTA) în clasament, a postat în contul său de Instagram o fotografie de la sesiunea de pregătire de azi, semn că durerile de la șold apărute în Fed Cup s-au mai diminuat. 

Programul Simonei Halep: Madrid, Roma, Roland Garros

Perioada următoare va fi una extrem de importantă pentru fostul lider mondial. Halep are de apărat nu mai puțin de 2.800 de puncte la turneele de la Madrid, Roma și Roland Garros. În cel mai rău scenariu, ea ar putea ieși din Top 5 mondial la finalul respectivelor turnee. 

În 2018, Halep a jucat finală la Roma, pierdută în fața Elinei Svitolina, în timp ce la Madrid s-a oprit în sferturi anul trecut, învinsă de Karolina Pliskova. Simona are de apărat și cele 2.000 de puncte primite pentru trofeul de la Roland Garros.

 

Citește AICI cele noi informații despre Simona Halep

Evoluția Simonei Halep pe turneele jucate pe zgură, din 2014 până în prezent: 

simona halep

Vezi și: Simona Halep urmărește doar doi oameni pe Twitter: Darren Cahill și Mark Selby

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
10210601915503182
Codin Gheorghe  •  01 Mai 2019, 08:28

Urmatorul articol: Simona Halep a baut un pahar cu lapte. Emotionant!

argus
argus  •  30 Aprilie 2019, 19:37

"...a revenit la antrenamente..." dar cu precizarea "...semn că durerile de la șold apărute în Fed Cup s-au mai diminuat..." !? Ce sa inelegem? Ca dupa FED Cup, nu s-a mai antrenat (din cauza "durerile de la șold")? Daca este asa, se poate spune ca intra in competitii nerefacuta, fiind posibil ca sa reapara "durerile"? Nu ar fi mai bine sa astepte participarea la turnee, pana ce se va vindeca? Pana la urma, cine hotaraste ca "dureile sunt minore", un doctor (in medicina sportiva, desigur!) sau sportiva? La valoarea Simonei, cred ca ar fi cazul sa se protejeze asa incat sa termine odata cu "problemele", sa fie apta de joc, sa nu fie mereu sub presiunea unei posibile reveniri a accidentarilor.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează