SPORTURI  »  TENIS  »  CONTROL DOPING

Simona Halep, din nou în vizorul ANAD » „Nu e ușor să dai de fiecare dată sânge și urină”

Articol de - Publicat marti, 09 aprilie 2024 15:22 / Actualizat marti, 09 aprilie 2024 16:46

Fostul lider mondial Simona Halep, 32 de ani, a fost supusă marți dimineață unui control doping, efectuat de Agenția Națională Anti-Doping.

Simona Halep se pregătește în București, la baza lui Dinu Pescariu, pentru participarea la turneul WTA 125 de la Oeiras (15-21 aprilie). Iar marți dimineață a fost supusă unui control doping efectuat de Agenția Națională Anti-Doping (ANAD).

Prima reacție a dinamoviștilor după decizia Comisiei de Recurs! Legendarul Cornel Dinu a răbufnit: „Nenorocire!”
DINAMO
Prima reacție a dinamoviștilor după decizia Comisiei de Recurs! Legendarul Cornel Dinu a răbufnit: „Nenorocire!”

Sportiva în vârstă de 32 de ani susține că nu are absolut nicio problemă și a mărturisit că aceste controale au devenit, practic, o obișnuință pentru ea.

Simona Halep: „În ultima perioadă am fost testată la opt zile”

„Da, chiar am întârziat un pic pentru că am avut antidoping de dimineață, o testare care deja pot să spun că e în viața mea. În ultima perioadă, mai ales în 2022, am fost testată la opt zile.

Sunt testată mai des, dar și în trecut eram foarte testată. Nu am nimic împotrivă, să vină de câte ori doresc. Nu e ușor să dai de fiecare dată sânge și urină, dar aceasta este procedura și n-am nimic împotrivă.

Mă simt mai bine, de la zi la zi e mai bine și încerc să-mi regăsesc ritmul pe care îl aveam în trecut, dar e mai greu decât mă așteptam. N-am crezut niciodată că va fi ușor, dar un pic cam prea greu. Voi fi răbdătoare și o să încerc să am încredere mai multă de la zi la zi", a comentat Halep, citată de Digi Sport.

Simona Halep explică de ce a acceptat să joace la turneul de la Oeiras

La turneul WTA 125 de la Oeiras ea va participa grație unui wildcard primit de la organizatori și a explicat de ce l-a acceptat, în condițiile în care este vorba despre o competiție de categorie inferioară.

„Sunt foarte încântată să adaug un nou turneu în calendarul meu. La întoarcerea în circuitul WTA intenționez să joc cât mai multe meciuri și acceptarea acestui wild card îmi oferă posibilitatea de a face acest lucru în fața publicului portughez.

Vreau să mulțumesc turneului pentru că m-a dorit și abia aștept să fiu acolo”, a precizat Simona Halep, potrivit bolamarela.pt.

Simona Halep a revenit în activitate după o pauză de un an și șapte luni

Ea a revenit în activitate la turneul WTA1000 de la Miami, după o pauză de un an și 7 luni, acolo unde a fost eliminată în primul tur de Paula Badosa.

Halep fusese suspendată inițial pe 4 ani, după ce a testat pozitiv la roxadustat, în octombrie 2022, pentru ca, ulterior, Tribunalul de Arbitraj Sportiv de la Lausanne să-i reducă pedeapsa la 9 luni.

Mai puteți citi:

Dinamo și UTA Arad au primit verdictul de la Recurs! Cu câte etape de suspendare rămân după apel

„Te-ai simțit trădat?” » Adrian Mutu a dat cărțile pe față, la 6 zile de la despărțirea de CFR Cluj: „Nu vreau să mă mai întâlnesc NICIODATĂ cu el”

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (6)
teodosie6666
teodosie6666  •  10 Aprilie 2024, 12:48

Fara Halep tenisul romanesc este praf si nu vine nimic din urma . Sunt foarte fericit cand aud stiri despre Halep. Am orgasm de fericire de fiecare data cand Sorana pierde un meci.Sper din toata inima ca aceasta jucatoare care nu vrea sa joace in BJC , fostul fed cup sa dispara pentru totdeauna din tenis.

Trandafir
Trandafir  •  10 Aprilie 2024, 09:53

Nimic neobisnuit. Asa se procedeaza. Simona a fost de f multa vreme testata frcvent.

reddog2100
reddog2100  •  10 Aprilie 2024, 01:14

Asta trebue verificata de doua ori pe zi si nici asa nu poti fi sigur ca nu e dopata,doar are experienta si un cazier bogat.Inca tot insista cu suplimente,dar nu spune ca ea cu trupa ei greco franceza au comandat supliment anume pregatit cu droguri.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează