SPORTURI  »  TENIS  »  AUSTRALIAN OPEN

SIMONA HALEP - CAROLINE WOZNIACKI // Reacția lui Ilie Năstase după ce Simona Halep a pierdut încă o finală de Mare Șlem: "Asta e singura ei variantă"

FOTO: Reuters
FOTO: Reuters

Articol de GSP - Publicat sambata, 27 ianuarie 2018 13:37

Fostul mare tenismen Ilie Năstase a oferit prima reacție după finala dramatică pierdută de Simona Halep la Australian Open în fața Carolinei Wozniacki, scor 6-7 (2), 6-3, 4-6. 

"Poate a avut și ea puțin ghinion la 4-3, a fost oprită din ritmul în care se afla până atunci. Tenisul și turneele sunt făcute din victorii și înfrângeri. Are șanse să ia un Grand Slam anul acesta, poate chiar anul acesta, la Roland Garros. 

A fost un meci diferit față de ceea ce a jucat până acum. A fost accidentată, a jucat într-un picior, dar a făcut meciuri extraordinare înainte. A fost și presiunea locului 1. Când finala se joacă la un punct, n-am ce să mai comentez. Singura ei variantă e să continue", a declarat Ilie Năstase, la TV Telekom Sport.  

Citește aici cronica partidei Simona Halep - Caroline Wozniacki

Vezi aici prima reacție a Simonei Halep după finala de la Australian Open

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (4)
t0ni
t0ni  •  27 Ianuarie 2018, 15:30

Mi-a placut foarte mult atitudinea ei in acest turneu. Pariez ca o sa mai joace ceva finale de GS si pana la urma o sa reuseasca. Azi e pentru prima data cand a servit foarte bine, lucru mai rar la ea.

indolentu
indolentu  •  27 Ianuarie 2018, 15:14
Postat de Alexandru Chis pe 27 Ianuarie 2018, 15:09

La scorul de 4-3 pentru Simona, in setul decisiv, Caroline a apelat la un truc, dandu-se lovita la genunchi, pentru a face ca pornirea victorioasa a romancei sa se diminueze. Ce a urmat... s-a vazut, Caroline castigand in final cu 6-4.

bravo sandule ie prima data cind te admir pentru un comentariu se vede ca infuenta pe care o aveai dincolo ti a fost nefasta si stii tu bine la cine ma refer

1618597915124142
Alexandru Chis  •  27 Ianuarie 2018, 15:09

La scorul de 4-3 pentru Simona, in setul decisiv, Caroline a apelat la un truc, dandu-se lovita la genunchi, pentru a face ca pornirea victorioasa a romancei sa se diminueze. Ce a urmat... s-a vazut, Caroline castigand in final cu 6-4.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează