SPORTURI  »  TENIS  »  AUSTRALIAN OPEN 2018

SIMONA HALEP - CAROLINE WOZNIACKI // Simona Halep e gata de finala Australian Open! Ce a schimbat din atitudinea cu Ostapenko pentru primul trofeu de Grand Slam

Articol de GSP - Publicat joi, 25 ianuarie 2018 12:08

Simona Halep, locul 1 WTA, s-a calificat în finala de la Australian Open. A învins-o pe Angelique Kerber, locul 16 WTA, scor 6-3, 4-6, 9-7, și va juca sâmbătă dimineață, de la ora 10:30, în direct pe GSP.RO și în transmisiune directă pe Eurosport, cu daneza Caroline Wozniacki (2 WTA).

La conferința de presă de după victoria cu Kerber, Simona Halep a vorbit despre finala contra danezei Caroline Wozniacki și despre tactica pe care o va alege.

"Trebuie să am un echilibru între defensivă, control și agresivitate. Mă aștept la un meci asemănător cu cel de azi și cred că pot câștiga.

Caroline nu ratează punctele și aleargă mult. Emoții și presiune vor fi pentru ambele. În comparație cu finala de anul trecut de la Roland Garros (n.r. pierdută cu Jelena Ostapenkp) joc mult mai agresiv. Azi am avut 50 de mingi câștigătoare. Nu cred că am mai avut așa multe. Sper să nu fie ultima dată.

Câștigarea unui turneu de Grand Slam e mult mai importantă decât clasarea pe locul 1 WTA", a conchis sportiva care se va afla pentru a 3-a oara intr-o finala de Grand Slam.

Cine se impune la Australian Open?

Simona Halep
Caroline Wozniacki

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
1502525783399990
Cornel Solomon  •  25 Ianuarie 2018, 18:00

Atunci,încearcă să câștigi finala și să fii pe locul 2 WTA. Să le împaci pe "amândouă".

Vezi toate comentariile (1)
Comentează