SPORTURI  »  TENIS  »  WTA

Când debutează Simona Halep la turneul din Dubai

Simona Halep va debuta luni nu mai devreme de ora 17 la turneul de la Dubai
Simona Halep va debuta luni nu mai devreme de ora 17 la turneul de la Dubai

Articol de GSP - Publicat duminica, 13 februarie 2022 18:15 / Actualizat duminica, 13 februarie 2022 18:26

Simona Halep (30 ani, 22 WTA) va debuta luni la turneul din Dubai, împotriva lui Alison Riske (31 ani, 55 WTA). Duelul va fi Live pe GSP.ro și în direct la TV pe Digi Sport.

​​Organizatorii turneului de la Dubai, competiție de categorie WTA 500, au anunțat programul pentru ziua de luni, atunci când va intra în turneu și Simona Halep.

La ce oră debutează Simona Halep la Dubai

Meciul dintre Halep și Riske va fi a treia de pe terenul central, după meciurile dintre Caroline Garcia și Barbora Krejcikova, respectiv Cori Gauff și Jessica Pegula. Astfel, duelul care o implică pe Simona nu va începe mai devreme de ora 17:00, ora României.

Până acum, Halep a întâlnit-o pe americanca Rike de trei ori în circuitul WTA și are un palmares perfect: trei victorii. 

Halep este pe aceeași parte de tablou cu Paula Badosa (24 de ani, locul 5 WTA) și Ons Jabeur (27 de ani, locul 10 WTA).

Simona Halep, fără antrenor la Dubai

După ce i-a concediat pe antrenorii Daniel Dobre și Adrian Marcu la finalul Australian Open, Simona a ales să participe la turneurile de la Dubai și Doha fără antrenor. 

La antrenamentul susținut joi, Helep a avut alături 3 persoane, pe preparatorul fizic Theo Cercel, fizioterapeutul Alex Tănase și pe Arnaud Restifo, sparring partner-ul adus de la Academia Mouratoglou.

Nu am căutat antrenor, am un sparring partner de la Academia Mouratoglou. O să vină cu mine la turneele aceastea, să ne cunoaștem, apoi o să văd ce am de făcut. La finalul lui 2013 și începutul lui 2014 am mai fost în această situație (n.r. - fără antrenor) și a fost ok. Acum am mai multă experiență decât atunci, cred că o să-mi fie bine. Vreau să văd cum termin aceste două turnee, mă întorc acasă, apoi plănuiesc să merg acolo, la Academie. Nu am mers niciodată și îmi doresc asta. Vreau să «investesc» în dezvoltarea pe care mi-o doresc în acest an. 
Simona Halep

Citește și alte știri din tenis:

FOTO Irina Begu - Maria Sakkari » Românca s-a oprit în semifinalele turneului de la Sankt Petersburg, după un „thriller” cu Maria Sakkari, principala favorită

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (2)
10153267892110559
Dumitru Ciobanu  •  14 Februarie 2022, 08:16

Nu are antrenor dar IURUC ce este dacă e acolo se pare că nu mai are voie să aibă bărbați în staf.

267890
267890  •  14 Februarie 2022, 07:10

Să dea repede lovitura turneului și să vină acasă.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează
Close