SPORTURI  »  TENIS  »  DECLARAŢII

Simona Halep, decizie finală înainte de turneul de la Bucureşti: "Este greu să treci de la iarbă la zgură"

FOTO: Guliver/GettyImages
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat miercuri, 06 iulie 2016 22:07

Simona Halep, locul 5 WTA, a anunţat că va participa cu siguranţă la turneul de la Bucureşti, care începe pe 11 iulie.

"Vin la Bucureşti. Vreau să ajung cât mai departe în turneu. Trecerea de la iarbă la zgură va fi dificilă, aşa că trebuie să reiau antrenamentele. Dar asta după câteva zile de pauză.

Încă nu m-am decis în privinţa participării la Jocurile Olimpice. O să consult mai mulţi medici înainte să iau o decizie finală", a spus Halep la DigiSport.

Halep va fi principala favorită la turneul de la Bucureşti. Monica Niculescu, Patricia Ţig, Andreea Mitu şi Elena Gabriela Ruse, Georgia Andreea Crăciun, şi Ioana Mincă vor fi celelalte românce care vor participa la turneu.

Pe ce stadion va juca Corvinul Hunedoara în Europa League: „Am primit invitația și vom merge acolo”

S-a întors! Acționarul din „Epoca de Aur” bagă din nou bani la Dinamo: e unul dintre magnații alcoolului


Comentarii (9)
cainelup
cainelup  •  07 Iulie 2016, 07:12

Mai bine du-te, *** si fa-ti copiii aia 3 de care zici ca ai atata nevoie, cat esti tanara si lasa tenisul de top, ca nu e de tine, e clar ! La Olimpiada n-o sa-ti simta nimeni lipsa, iar drapelul Romaniei poate fi purtat, mai degraba, de cineva care chiar merita. Nu e cazul tau.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

bimbi79
bimbi79  •  07 Iulie 2016, 08:29

Ha, ha, halep... Inca nu ati realizat ce fel de sportiv, ce el de om este ? Din puncul ei de vedere olimpiada nu este o certitudine... A descoperit nu stiu ce virus inventat. Ma minunez de atatea inventii si motive nationale. Sportivii participanti la olimpiada vor avea parte de cele mai atente favoruri, de la cazare, transport, mancare. Si e normal... Pun pariu ca nici un sportiv nu va fi infectat cu virusul zika sau alti virusi. Adevarul este altul: Halep a conditionat participarea la Olimpiada de *omul cu drapelul*. Ea vrea sa-i fure aceasta onoare Cristinei Neagu, intr-un an in care Halep e in cadere libera. In alta ordine de idei, intreb: Tecau participa la Olimpiada? Stiu ca DA, ca Tecau nu are fite si aburi in cap, iar Halep il va mai incurca o data pe Tecau. Pe lumea asta exista si cinste si corectitudine nu doar egoismul si individualitatea, in sensul URAT al cuvantului. Rusine Halep !!!

travisan
travisan  •  07 Iulie 2016, 08:27
Postat de wowmashha pe 07 Iulie 2016, 06:14

Mai fratilor cum sa nu participe? Hmmm poi asta este un turneu fix pt valoarea ei .aici are ocazia cu ceva noroc sa triumfe.binenteles daca le va intalni pe gabriela ruse .andreea craciun si ioana minca si cu siguranta asta va gi traseul pe care tiriak p va duce .asta este un turneu fix de nasul ei .aici nu vine azarenka .radvanska kerber serena ........aici super talentul halep are ocazia sa nu mai stea 2 m in afara terenului si doar sa bubuie.sa vedeti comuri si useri fericiti spunand a demolato a spulberato ...etc :))))))

1.lasa-ne ``wowmasha``, lasa-ne ***! 2.aceeasi poveste a nesimtitei! aceleasi texte, aceeasi vrajeala! nen,orocito !!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (9)
Comentează
Close