SPORTURI  »  TENIS  »  QATAR

Simona Halep, din nou numărul 1 mondial! Revenire incredibilă pentru Kvitova în semifinala cu Wozniacki!

FOTO: Reuters
FOTO: Reuters

Articol de GSP - Publicat sambata, 17 februarie 2018 21:00

Petra Kvitova a reușit să se califice în finala turneului din Qatar după ce a învins-o pe Caroline Wozniacki într-un meci de peste două ore și jumătate, scor 3-6, 7-6 (3), 7-5, așa că Simona Halep revine pe primul loc de pe 26 februarie. 

În acest moment diferența dintre Caroline Wozniacki și Simona Halep este de 45 de puncte, 8010, respectiv 7965, dar de pe 26 februarie românca va reveni pe locul 1 mondial. Nici Wozniacki, nici Halep nu vor juca la turneul din Dubai. Anul trecut, Caroline a ajuns până în finala turneului din Dubai, iar acum nu-și va putea apăra cele 585 de puncte. În schimb, Simona nu are de apărat niciun punct, așa că va rămâne cu toate cele 7965. 

Revenire spectaculoasă a Kvitovei 

Jucătoarea din Cehia a cedat primul set destul de categoric, în doar 31 de minute. În acest set Kvitovei nu i-a mers deloc primul serviciu, reușind să câștige puține puncte cu el.

Al doilea set a fost mult mai echilibrat, iar Kvitova a stat mai bine în teren și a reușit să-l câștige în tie-break, la 3.

În setul decisiv Kvitova a avut nervii mai tari și a reușit să se impună până la urmă cu 7-5 și să se califice în finală, unde o va întâlni pe Muguruza, calificată după abandonul Simonei Halep.

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (112)
indolentu
indolentu  •  19 Februarie 2018, 16:12

eu am o intrebare pentru moderatori cind o sa blocati spamu si toate provocarile acelui user tihi? pe 2 articole de 10 ori repeta acelasi lucru si aceleasi jigniri la adresa altor useri vedeti si anume cea cu pui de mot ca respectivu caruia ii scrie ieste prost. pentru acest ungur nu s a inventat cartonasu galben moderatorilor si sa i stergeti comentariile provocatoare si jignitoare cum le faceti altor useri?

761123740750819
Teofil Vasian  •  19 Februarie 2018, 13:58

Spre disperarea orbitului de ura nationalista care a vazut ca devine ridicol cu laudele aduse mediocrei Babos a trecut la ridicarea de ode pentru Woz, Kerber, Muguruza . Au avut si ele meciuri frumoase dar in presa internationala meciul Kerber-Halep ii preferat de la distanta. Ii recomand procurarea unui Colt functionabil dupa ce Simona va fi refacuta . Da Doamne sa nu fie ceva mai grav! Bine ca nu-i la calcaneu. Vrea, nu vrea, dupa terminarea turneului din Dubai Simona iar este nr.1

138221630317917
Alex Macrou  •  19 Februarie 2018, 08:29
Postat de tihi pe 18 Februarie 2018, 12:11

Ce tot discutati>deocamdata Caroline este nr. 1 mondial si campioana mondiala. Sa ajungi eventual nr. 1 neparticipand la nici un joc,spune multe despre clasament.Woyniacki este cea mai buna jucatoare de tenis la ora actuala indiferent de pozitia din clasamentul WTA !!!

Ba!!! nu intelegi ca #1 se calculeaza strict matematic... Rezulta din niste calcule, care e mai constant, care acumuleaza mai multe puncte. Esti desemnat #1 chiar impotriva vointei tale daca aritmetica zice asa. Ce e asa greu de inteles. Daca acum ajunge #1 fara sa joace, inseamna ca a fost mai buna alta data...

Vezi toate comentariile (112)
Comentează