SPORTURI  »  TENIS  »  ROLAND GARROS

Simona Halep, după succesul superb în fața Dariei Kasatkina: "Mă simt puternică, pot să alerg şi să alunec peste tot"

FOTO: REUTERS
FOTO: REUTERS

Articol de GSP - Publicat sambata, 03 iunie 2017 18:01

Simona Halep a câștigat astăzi  în fața rusoaicei Darina Kasatkina, scor 6-0, 7-5, calificându-se în optimile de finală de la Roland Garros, acolo unde va da peste Carla Suarez Navarro (23 WTA), cea care a eliminat-o în turul 2 pe Sorana Cîrstea.

La finalul disputei cu rusoaica, Simona s-a declarat mulțumită de nivelul jocului său și promite că va juca cu aceeași intensitate și în fazele superioare ale openului parizian. 

"Am jucat bine la început. Şi în setul al doilea am început la fel de bine, dar ea a revenit cu putere, în timp ce energia mea scădea. Lovitura ei de dreapta este foarte bună, aşa că pot spune că sunt fericită că am revenit de 3-5 în setul doi. Este frumos să fiu la Paris în optimi.

Glezna e destul de bine. Pot să alerg şi să alunec peste tot. Am încredere şi am avut victorii foarte bune. Pot să spun că sunt puternică pe teren, dar fiecare meci este greu la acest nivel. Vreau să dau tot ce am ca să-mi câștig meciurile", a declarat Simona Halep, după meciul cu Daria Kasatkina.

Citește și: Simona Halep, în "optimi" la Roland Garros, după un meci solicitant cu Daria Kasatkina! Își cunoaște următoarea adversară

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (7)
danut1971
danut1971  •  04 Iunie 2017, 13:08

felicitari si bafta mai departe1 gura mica contestatarilor mai ales lui randnoom si nebraska sincere condoleante

tihi
tihi  •  04 Iunie 2017, 11:54

Navarro nu este Kasatkina !!!

bulletproof
bulletproof  •  04 Iunie 2017, 10:32

Simono, auzi fată, cum poţi sa minţi in halul ăsta??? N'ar nimic la gleznă, sau mai nimic ! A fost vorba despre o banală luxaţie, minoră !

Vezi toate comentariile (7)
Comentează