SPORTURI  »  TENIS  »  WIMBLEDON 2019

SIMONA HALEP - ELINA SVITOLINA // Barbara Schett o vede favorită pe Simona: „Poate câștiga la Wimbledon! E mult mai relaxată”

Foto: Guliver/GettyImages
Foto: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat miercuri, 10 iulie 2019 17:48

Simona Halep (27 de ani, 7 WTA) și Elina Svitolina (24 de ani, 8 WTA) se întâlnesc joi, în semifinala de la Wimbledon. Întâlnirea a fost analizată de fosta jucătoare de tenis, austriaca Barbara Schett (43 de ani).

Elina Svitolina a venit după o accidentare la Wimbledon și n-a avut așteptări mari, dar a avansat, asta și datorită norocului. Ea a arătat ca o luptătoare, joacă un tenis foarte bun și e defensivă. Va fi un meci între două stiluri similare, dar cu un plus pentru Halep.

Simona Halep are mare încredere în propriile forțe, a făcut meciuri bune, nu numai la Wimbledon, ci pe parcursul întregului an. Românca e favorită. Sincer, cred că Simona Halep o va învinge pe Elina Svitolina pentru că este mai consistentă în joc.

Acesta ar putea fi anul în care Simona Halep să câștige Wimbledon, a venit cu puține așteptări, dar acum e mult mai relaxată și are șanse mari”, a declarat Barbara Schett, fost număr 7 WTA în anul 1999.


Barbara Schett // Foto: Guliver/GettyImages

Vezi și:

Halep - Svitolina, istoricul unei rivalități EXPLOZIVE: dramatism, momente uluitoare și reveniri nebănuite, în 7 meciuri epice

Cine rămâne în Superligă, cine pică în Liga 2 » CALCULE la retrogradare în timp real

Nu se mai ascund » Fostul fotbalist al Rapidului se iubește cu mama unui titular din Superliga


Comentarii (2)
markksson
markksson  •  11 Iulie 2019, 19:08

Ma amuza expertii astia care asteapta pana la semifinale ca sa isi dea cu parerea despre cineva care "ar putea castiga titlul".

bazinga
bazinga  •  10 Iulie 2019, 18:29

Halepa nu este relaxata,este ""cilaita"",dupa cum s-a exprimat persoana in cauza!S-a inteles?Doar a zis,citez"'Vreau sa fiu chill""!Nu mai exista cuvant romanesc pentru comoara noastra nationala!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează
Close