SPORTURI  »  TENIS  »  AUSTRALIAN OPEN 2018

SIMONA HALEP - EUGENIE BOUCHARD. GALERIE FOTO De la marea speranță a tenisului, la pictoriale sexy pe internet! Cum s-a prăbușit cariera lui Bouchard în 3 ani

FOTO: Instagram +25   FOTO
FOTO: Instagram

Articol de GSP - Publicat miercuri, 17 ianuarie 2018 10:32

Simona Halep, locul 1 WTA, va juca joi în turul II la Australian Open împotriva canadiencei Eugenie Bouchard, locul 112 WTA. Meciul  se va disputa de la ora 10:00, ora României, și va fi liveTEXT pe GSP.RO și în direct pe Eurosport.

La 23 de ani, Genie Bouchard este într-o perioadă neagră a carierei sale. În 2013, când avea 18 ani, Bouchard era văzută ca marea speranță a tenisului feminin. Genie a avut o ascensiune fulminantă. În 2013 era pe locul 32, în 2014 a urcat pe 5, iar în 2015 era pe 6.

În ultimii ani, Bouchard a avut rezultate tot mai slabe. Acum este pe locul 112 și încearcă să revină, apărând în public doar prin pozele provocatoare puse pe Instagram.

2014, cel mai bun an

Anul 2014 a fost cel mai bun an ei, pierzând cu Petra Kvitova în finala de la Wimbledon, după ce a trecut în semifinale de Simona Halep. Tot în acel an a jucat în semifinale la Australian Open și Roland Garros și în grupe la Turneul Campioanelor.

În acel an, Halep și Bouchard s-au duelat de trei ori în circuitul WTA. Simona a câștigat două partide, la Indian Wells și la Turneul Campioanelor, iar Genie s-a impus la Wimbledon.

1turneu a câștigat Bouchard în carieră, la Nurnberg, în 2014

CARIERĂ ÎN PICAJ, FOTOGRAFII SEXY ȘI ÎNTÂLNIRE CU UN FAN

După acel an, cariera s-a dus în jos. A mai avut rezultate decente în 2015, dar 2016 a avut rezultate tot mai slabe. A continuat să piardă meciuri și a ieșit din top 100. Acum, Genie înceară să revină printre cele mai bune jucătoare. Între timp, Bouchard se bucură din plin de viață. Pozează des în ipostaze provocatoare și își înnebunește fanii cu fotogorafiile sexy.

Bouchard i-a oferit unui fan o întâlnire, după un pariu pe Twitter. După Super Bowl-ul dintre New Englad Patriots și Atlanta Falcons, John Goehrke a câștigat o întâlnire cu Genie Bouchard, după ce aceasta a făcut pariu cu fanul că Atlanta va câștiga. Ulterior, cei doi au mai ieșit de două ori.

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează