SPORTURI  »  TENIS  »  BRD BUCUREŞTI OPEN

Simona Halep face o mărturisire înainte de finala de la BRD Bucureşti Open » Cu ce a impresionat-o Monica Niculescu

Articol de GSP - Publicat sambata, 12 iulie 2014 00:00 / Actualizat sambata, 12 iulie 2014 20:46

Simona Halep a avut ceva de tras pentru a o învinge pe Monica Niculescu, scor 6-2, 4-6, 6-1. Înainte de finala cu Roberta Vinci, Simona a mărturisit că e foarte obosită şi că n-ar fi participat la acest turneu dacă n-ar fi fost la Bucureşti.
''A fost un meci foarte dificil, vreau s-o felicit pe Monica, a jucat foarte bine astăzi. Mă bucur mult că am făcut un meci bun şi că spectatorii au văzut un meci frumos. Sper că le-a plăcut şi mîine vor veni să mă susţină.

Sînt foarte obosită, am avut o perioadă cu foarte multe meciuri, dar este o plăcere să joc acasă, tocmai de aceea am ales că joc acest turneu, dacă era în altă ţară nu jucam, cu siguranţă.

Mă aşteptam să fie un meci greu, pentru că pentru că slice-ul ei este dificil, iar în setul doi am fost foarte obosită, la fel şi în al treilea set, dar am reuşit să mă liniştesc, să joc inteligent şi să îmi fac treaba pe teren'', a declarat Halep pentru Digi Sport.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (11)
dany155
dany155  •  13 Iulie 2014, 21:38

OK

shippou_chan
shippou_chan  •  13 Iulie 2014, 14:26
Postat de qpax pe 13 Iulie 2014, 06:02

BTW ... RDS-ul a scos si Antenele din grila o perioada ... ca asa le-au ordonat Peste Imparat ... dar a intervenit consiliul concurentei ... si au trebuit sa le bage la loc ... si ulterior trustul respectiv, Intact a castigat in instanta, si RDS trebuie sa plateasca prejudicii pentru fiecare zi in care Antenele nu au putut fi vazute in grila lor .... exista lege clara in Romania prin care companiile de cablu ... sunt obligate sa aibe in grila orice post TV care nu percepe taxa ... in cazul celorlate fiind optional (RDS-ul s-a folosit de asta scotind si Discovery din grila ... penibili) ...

prietene, RCS a scos Antenele de pe platforma de satelit, acolo unde Intact a cerut bani ca să dea semnal (plus scandalul dintre ei). pe cablu n-au fost scoase niciodată, nici n-au voie, fiind în pachetul must-carry. legea spune spune că fiecare post de televizine decide dacă emisiunile realizate sunt FTA sau PPV. dacă cere bani (așa cum a făcut Intact pentru satelit) se cheamă că e PPV, și nimeni nu poate fi obligat să le aibă în grilă. și nici dacă e FTA nu, cu excepția cazului în care se regăsesc în lista must-carry. p.s. nu sunt fan Intact, dimpotrivă... dar trebuie să privim lucrurile obiectiv

lord_of_the_drinks
lord_of_the_drinks  •  13 Iulie 2014, 06:53

pentru ca pentru ca pentru ca...etc. La voi corecteaza cineva articolele, sau le puneti direct asa la prima trecere?? :))))

Vezi toate comentariile (11)
Comentează