SPORTURI  »  TENIS  »  SIMONA HALEP

SIMONA HALEP. FOTO Noul lider din WTA, premiat de Gabriela Firea » Simona Halep, declarată cetățean de onoare al Capitalei

FOTO: Inquam Photos / Octav Ganea +2   FOTO
FOTO: Inquam Photos / Octav Ganea

Articol de GSP - Publicat luni, 26 februarie 2018 21:06

Simona Halep (26 de ani), jucătoarea care începând de azi a revenit pe primul loc în clasamentul WTA, a primit distincția de cetățean de onoare al Capitalei din partea primarului general Gabriela Firea. 

Evenimentul a avut loc în această seară, la Teatrul Excelsior din București.

"Sunt foarte emoționată! Când mă aflu pe o astfel de scenă, e mult mai greu decât pe teren. Vreau să vă mulțumesc foarte mult pentru acest titlu. Este poate cel mai important pentru cariera mea.

Când am venit în București acum 10 ani, era un oraș străin, eu fiind din Constanța, dar azi, cu atât mai mult azi, pot să spun că numesc acest oraș acasă", a declarat Simona Halep

La ceremonia organizată de Primăria Capitalei au mai fost prezenți George Cosac, președintele Federației Române de Tenis, Ilie Năstase, Andrei Pavel, Virginia Ruzici și Bogdan Stelea, anunță Știrile Pro TV.

Proiectul de hotărâre privind acordarea titlului de cetăţean de onoare al Capitalei Simonei Halep a fost adoptat în octombrie 2017 de către Consiliul General al Municipiului Bucureşti, mai scrie sursa citată. 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (14)
hannah.robinson
hannah.robinson  •  27 Februarie 2018, 09:53

Nu pentru asfalt și borduri sa acorda aceste titluri... Bucureștiul ar trebui sa câștige ceva din asta... întrebarea e ce?

dubluv
dubluv  •  27 Februarie 2018, 08:41
Postat de hannah.robinson pe 27 Februarie 2018, 07:33

Ce a făcut halep pentru bucuresti?

dar ce ai vrea sa faca? sa asfalteze? sa schimbe borduri?

lapusneanul
lapusneanul  •  27 Februarie 2018, 08:20
Postat de claudiu.h12 pe 27 Februarie 2018, 07:19

Ma intreb cum naiba este posibil ca un amarat ce are o garsonieră in Ferentari sau alt cartier muncitoresc sa plateasca impozit anual, iar un CETATEAN DE ONOARE, carre in unele situatii are 4-5 proprietati ( a nu se intelege 5 garsonierre), nu platește nici macar un chior ?!??! Denaturată treabă !

asta tine de cum ai fost botezat, adica, unii au avut in scaldatoare apa iar altii lapte..:) intreb, daca un copil de al tau, sau un frate , o sora, avea acest noroc, mai puneai o astfel de intrebare....?

Vezi toate comentariile (14)
Comentează