SPORTURI  »  TENIS  »  WTA WUHAN

Simona Halep încă se resimte după ultima accidentare: "Am fost amețită, simt și acum durere"

Foto: Reuters
Foto: Reuters

Articol de GSP - Publicat miercuri, 28 septembrie 2016 17:39

Simona Halep a vorbit după calificarea în sferturile de finală ale turneului de la Wuhan despre accidentarea suferită marți, în partida de dublu din primul tur al aceleași competiții.

Jucătoarea noastră a făcut pereche cu Jelena Ostapenko și a primit o minge în urechea stângă, fiind nevoită să abandoneze.

"A fost un schimb lung de mingi. Eu şi Mattek-Sands eram la fileu. Ostapenko a vrut să lovească mingea cu reverul sau cu dreapta, nu sunt sigură. Eram cu privirea înainte. M-a lovit chiar aici (n.r. în partea stânga a capului). M-a lovit cu mingea care avea cam 150 de kilometri pe ora. Am fost ameţită la început, dar apoi mi-am revenit.

Simt durere şi acum în toată zona, dar e ok. Am fost la mai mulţi medici, chiar şi azi-dimineaţă. Dar am dormit bine azi-noapte şi asta m-a ajutat", a povestit Halep, citată de News.ro.

Chiar și așa, Simona a reușit calificarea în sferturile de finală ale turneului de la Wuhan în proba de simplu după ce a învins-o pe Iaroslava Șvedova (Kazahstan - 41 WTA), scor 6-3, 6-3. Jucătoarea noastră va juca mai departe cu Madison Keys (9 WTA).

Citește și: Viitoarea adversară de la Wuhan a Simonei a vorbit despre meciul cu jucătoarea noastră

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (1)
merace
merace  •  28 Septembrie 2016, 17:49

acum, ca Simona si-a atins un obiectiv, calificarea pentru Singapore, fiind a 3-a calificata certa dupa Kerber si Serena, nu m-as mira sa lupte mai relaxat cu Madison Keys, macar ca sa se pastreze pentru Beijing, un turneu cu premii mult mai mari in bani si puncte mai multe. Sau poate se va concentra sa castige Wuhan-ul, acum ca iesit si Kerber si in semifinala s-ar putea intalni doar cu Kvitova sau Konta. Daca Simona castiga turneul de la Wuhan, sigur urca pe locul 4 mondial, din nou. Oricum va fi sa fie, Hai Romania!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează