SPORTURI  »  TENIS  »  WIMBLEDON

Simona Halep - Johanna Konta 1-2 » Prima reacție a Johannei Konta după victoria în fața Simonei: "Am fost norocoasă" + ce spune despre țipătul de la minge de meci

Foto: Reuters
Foto: Reuters

Articol de GSP - Publicat marti, 11 iulie 2017 21:00

Johanna Konta din Marea Britanie s-a calificat în semifinalele turneului de la Wimbledon după ce a învins-o pe Simona Halep, scor  scor 7-6 (2), 6-7 (5), 4-6 și va juca mai departe cu Venus Williams.

"E incredibil cum se schimbă lucrurile în tenis. Eram într-o situație defavorabilă acum câteva zeci de minute și iată-mă acum câștigătoare. Am fost concentrată pe ceea ce doream să obțin. Știam că Simona nu-mi va da cadouri și am încercat să-mi creez eu șansele mele.

Am fost norocoasă, dar și constantă în ce am făcut. Spectatorii m-au ajutat, au fost incredibili! Suportul lor a fost deosebit. E drept, la finalul meciului, la minge de meci, am auzit o voce de femeie țipând. Nu mi-am dat seama ce s-a întâmplat", a declarat Konta la Eurosport.

...despre meciul din semifinale, cu Venus Williams: "Nu cred că anii pe care-i are Venus sunt un lucru negativ. A avut mai multe bătălii ca mine. Văd în ea o mare campioană. Cred în abilitățile pe care le am. Nu vreau să visez foarte mult. Vreau mai mult să mă concentrez pe munca mea".

39 de ani
au trecut de când o jucătoare din Marea Britanie a ajuns ultima dată în semifinale la Wimbledon

Pe ce stadion va juca Corvinul Hunedoara în Europa League: „Am primit invitația și vom merge acolo”

S-a întors! Acționarul din „Epoca de Aur” bagă din nou bani la Dinamo: e unul dintre magnații alcoolului


Comentarii (19)
timm
timm  •  12 Iulie 2017, 08:53
Postat de Florea Virgil pe 11 Iulie 2017, 21:22

La ce a fost mai bună? La tenis, în nici un caz. Iar Simona nu poate juca și împotriva arbitrilor care i-au văzut aproape toate mingile out. Asta e Anglia. O țară îngropată în blestemuri. Au produs mult prea mult rău popoarelor de-a lungul vremii, iar acum se cred cu toții împărați. Simona a câștigat acest meci doar că același arab care a furat-o la RG i-a tras victoria așa încet ca să nu se prindă fraierii. Simona o bate pe amețita asta în orice condiții...

Halep a jucat cu Konta, in circuitul WTA 3 meciuri. Este 3-0 pentru Konta. Ai priceput?

bazileon
bazileon  •  12 Iulie 2017, 08:27

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

10204072431627928
Mircea Serban  •  12 Iulie 2017, 00:35

Sportul a devenit -de ani buni, O AFACERE, dar pana si arta este o marfa asadar, regulile ce impun castigul in business trebuie cunoscute si aplicate de aceea, faptul ca Simona rateaza "la mustata" sansa de a deveni "number one in the world" poate da nastere si la speculatii din care in ce ma priveste modelez una... se pare ca in meciuri cu miza foarte mare -democratie reala, atitudine civica, competitie sportiva de nivel mondial, etc... romanii inca nu au nici forta fizica si nici mentala necesare a inclina catre victorie meciul! Nu numai Simona Halep, dar cele finale de Davis Cup pierdute, meciurile tricolorilor din USA, ratate, lipsa de reactie a populatiei la erori flagrante ale magistratilor si/sau parlamentarilor sunt dovezi, probabtorii pentru fondul speculatiei de mai sus! Din nefericire, SIMONA HALEP este singura sportiva de top mondial pe care Romania o are la aceasta ora, calitate pe care de peste 180 de saptamani aceasta copila o dovedeste cu prisosinta! JOS PALARIA IN FATA DUMITALE, SIMONA HALEP!

Vezi toate comentariile (19)
Comentează