SPORTURI  »  TENIS  »  WTA MADRID

SIMONA HALEP - JOHANNA KONTA 7-5, 6-1 // Ilie Năstase, binedispus după victoria lui Halep: „Îmi pare bine că a făcut-o să plângă pe Konta”

Articol de GSP - Publicat marti, 07 mai 2019 18:17

Simona Halep (2 WTA) a trecut de Johanna Konta (46 WTA) scor 7-5, 6-1, în turul secund de la Madrid. Ilie Năstase, un vechi „amic” al britanicei, a comentat victoria.

  • Miercuri, Simona Halep va juca cu slovaca Viktoria Kuzmova (locul 45 WTA).

„Începutul nu a fost bun pentru Simona, dar asta pentru că Johanna Konta jucat prea bine. Vorbeam și cu domnul Țiriac, cred că nu mai prinde curând o zi atât de bună. Juca decisiv, lua mingea repede. Dar Simona și-a reglat jocul și a întors scorul.

Îmi pare bine că a făcut-o să plângă pe Konta. Glumesc. Nu, nu am nicio problemă cu ea”, a spus Ilie Năstase la TV Digi Sport. 

În aprilie 2017, la Constanța, în timpul meciului de Fed Cup dintre Sorana Cîrstea și Johanna Konta, Ilie Năstase a avut o ieșire dură la adresa britanicei care se plângea de atmosfera ostilă: „Aici nu suntem la operă!”. Năstase a fost sancționat atunci de Federația Internațională. Detalii AICI

 

Vezi și:

CALCULE. Naomi Osaka s-a calificat în „optimi” la Madrid » Simona Halep e singura care îi mai poate lua locul 1 WTA

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (4)
103179470776675
Sabin Ellak  •  08 Mai 2019, 12:12

Acest batran fara un pic de bun simt si inteligenta,dupa ce s-a facut de ras in lume si in tenisul mondial cu comportamentul suburban de la FED CUP Anglia-Romania ,dupa multele iesiri din cadrul bunelor moravuri,certat cu politia si cu partenerele de viata,in loc sa taca,mai pune o lopata peste incultura si lipsa crasa de buna crestere cu care sa facut cunoscut in lume ! Ilie Nastase,daca taceai,filizof ramaneai...asa ramai ce ai fost: un om fara cultura,fara bun simt si cu comportament de mahala, nedemn de un om in varsta,de un fost sportiv si de un general al armatei romane !Pacat de trecutul tau glorios,pe care ai facut uitata si intunecata din cauza multitudinii de manifestari inumane,nesimtite si de multe ori ilegale.

merace
merace  •  07 Mai 2019, 20:04

Ilie era spectaculos in tinerete cand facea figuri pe teren si era rebel. Acum, aceleasi toane de om necioplit nu prea mai dau bine.

bazinga
bazinga  •  07 Mai 2019, 19:54

Nu a plans nimeni,bai Mos Ioan Roata de Rezerva!

Vezi toate comentariile (4)
Comentează