SPORTURI  »  TENIS  »  WTA MADRID

SIMONA HALEP LA MADRID. Simona Halep dă cărțile pe față: ce urăște la ea Cahill, ce schimbări majore a făcut și ce zice de Țiriac: "Aș vrea să fiu ca Serena"

FOTO: Guliver/GettyImages
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat duminica, 29 aprilie 2018 14:13

Simona Halep, locul 1 WTA, se pregătește pentru turneul de la Madrid, pe care l-a câștigat în 2016 și 2017.

Românca, eliminată în sferturi la Stuttgart, a acordat un interviu pentru site-ul turneului patronat de Ion Țiriac și a vorbit despre importanța acestuia în cariera ei.

"Îmi place mult terenul central și condițiile de aici. Atmosfera este perfectă și mereu este o motivație să concurez aici. Este diferit față de altele. În plus, e bine că ai acoperișul pentru că dacă plouă nu trebuie să așteptăm să jucăm. Atmosfera din Caja Magica este foarte specială. Îmi place mult. Să câștig un trofeu aici mi-a provocat emoții puternice.

Mereu vin aici cu aproximativ cinci zile înainte pentru a mă antrena. Trebuie să te adaptezi să controlezi mingea la această atitudine", a declarat Simona Halep pentru site-ul turneului.

"Ion Țiriac este o persoană specială pentru mine. Am un mare respect pentru el. Sfaturile lui sunt foarte bune. Mereu îmi dă un sfat bun. Dorința de a câștiga trofeul care-i poartă numele este foarte mare"Simona Halep

"Fără Serena și Azarenka în circuit totul este mai deschis. Dar competiția a fost foarte dură, iar nivelul tenisiului a fost ridicat"Simona Halep

Simona a vorbit și despre jocul ei, despre calitățile sale și despre relația cu Darren Cahill.

"Jucătoarele mici de statură pot fi mai rapide. Profit de avantajele și de calitățile mele. Sunt rapidă și am un ochi bun, astfel pot să returnez un serviciu puternic. În plus, m-am transformat într-o jucătoare mai agresivă și încerc să pun presiune.

Lovitura mea preferată este backhand-ul în lung de linie. Darren este genial și am foarte mult respect pentru el. Uneori nu-mi pot controla stresul și poate că arat multă negativitate pe teren. Ceea ce urăște. M-a făcut să lucrez mult la atitudinea mea. În plus, m-a făcut să fiu agresivă în lovituri și mi-am îmbunătățit serviciul.

Sunt foarte multe jucătoare cu lovituri foarte bune. Mi-ar plăcea să fiu ca Serena", a adăugat liderul WTA.

"Mi-ar plăcea să vizitez mai multe din Madrid. Dar din păcate mă concentrez pe turneu și nu am timp de multe"Simona Halep

A luat parte la un moment istoric în fotbalul românesc, acum lucrează pe TIR în Germania: „Patronii sunt foarte faini! Mai stau un an și mă întorc acasă”

„Traduceri avem?” » Cum se comportă „Hagi” Luțu la cursurile de director sportiv: „E disperat!”


Comentarii (12)
merace
merace  •  30 Aprilie 2018, 22:57

Bravo Simona pentru tot!Dar titlul articolului e jalnic! Deci, despre Tiriac zice Simona ca ar vrea sa fie ca Serena?! :D hahaha

831709840320052
Ba Banu  •  30 Aprilie 2018, 17:20

ar vrea multi sa fie ca simona si talentata si frumusica si desteapta si modesta, si - de ce nu - si multi-milionara... dar pentru ca nu pot fi nici 0.000000................1% prefera sa arunce, in nimecnicia lor, cu marsavii pe un oarecare site... daca ei nu se pot ridica din lumea lor abjecta, de ce sa fie altii mai presus, nu? cu alte cuvinte, vulpea care nu ajunge la struguri zice ca-s acri!

148819492603833
Masa Lunoor  •  29 Aprilie 2018, 19:04

Nu pot decât sa ovationez(de multe ori inoportun). Simona NU LASĂ loc de îndoială/dubiu în sufletu meu

Vezi toate comentariile (12)
Comentează
Close