SPORTURI  »  TENIS  »  WTA ROMA

SIMONA HALEP LA ROMA. Reacția Simonei Halep înaintea meciului cu Maria Sharapova: "Va conta un aspect, dar eu sunt pregătită"

Foto: Reuters
Foto: Reuters

Articol de GSP - Publicat sambata, 19 mai 2018 09:09

Simona Halep s-a calificat în semifinalele turneului de la Roma, după ce a învins-o pe Caroline Garcia, scor 6-2, 6-3. În penultimul act, jucătoarea noastră o va întâlni pe Maria Sharapova (40 WTA).

  • Meciul va fi în această seară, de la ora 18:00, în direct la TV Digi Sport și liveTEXT+VIDEO pe GSP.ro;
  • Simona Halep și Maria Sharapova s-au mai întâlnit până acum de 8 ori, iar în 7 rânduri s-a impus rusoaica.

"Nu am avut timp să mă gândesc la asta, dar nu o să fac nimic special. O să încerc să mă recuperez cât se poate de bine şi voi încerca să dau tot ce am mai bun pentru a câştiga.

E posibil să conteze şi aspectul fizic, dar nu se ştie. Eu mă simt odihnită, mă simt bine, sunt încrezătoare, dar vedem mâine (n.r. sâmbătă) ce va fi pe teren", a declarat Halep la TV Digi Sport.

126.590 €
și 350 de puncte și-a asigurat Simona Halep până în acest moment la turneul de la Roma

Simona a vorbit și despre meciul cu Caroline Garcia: "Ştiam că am nevoie de victorie pentru a rămâne pe locul 1. Sunt foarte fericită că am reuşit să-mi menţin locul 1 câştigând meciul meu, este un sentiment minunat. Nu am simţit nicio presiune şi am jucat relaxată. Nu mă gândesc prea mult la asta, dar a fost plăcut să ştiu că am lucrat pentru numărul 1".

Indiferent de rezultatul meciului cu Maria Sharapova, Simona Halep rămâne numărul 1 WTA până la Roland Garros.

Citește și: Simona Halep - Caroline Garcia » Simona s-a calificat în semifinalele de la Roma unde va da peste coșmarul Maria Sharapova + Știm ora la care va începe meciul

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (6)
catalynn
catalynn  •  19 Mai 2018, 11:26
Postat de Dan Negrea pe 19 Mai 2018, 10:04

Numai să nu fie 1-1 la seturi. Că știți ce va urma, nu?

Dacă e Nouni arbitru va urma o pauza de vestiar de juma’ de ora in care Masha se va întrema cu o infuzie de coada șoricelului amestecată cu ciuboțica cucului. :-))) acum ca Meldoniumul a fost interzis de acesti oameni rai de la WADA ...

ray51
ray51  •  19 Mai 2018, 11:08

Nu juca țaca-țaca cu Maria. Ea asta asteapta, din 'batranețe' si comoditate. Asteapta sa te enervezi, sa trantesti cu racheta de pamant. Alearg-o stanga-dreapta, in fata-in spate. Baga-i scurte sa-si scoata limba la fileu... Incearca sa conduci ostilitatile si nu sa te domine ea.

sala_dalles
sala_dalles  •  19 Mai 2018, 10:26

Pai 4 din cele 7 victorii sau datorat faptului ca aia se droga !

Vezi toate comentariile (6)
Comentează
Close