SPORTURI  »  TENIS  »  WTA

Simona Halep nu vrea să lucreze cu antrenorul Serenei Williams: "Nu e stilul meu!"

Articol de GSP - Publicat duminica, 10 ianuarie 2016 21:50

Simona Halep a făcut un exerciţiu de imaginaţie şi s-a gîndit cum ar fi dacă antrenorul ei ar fi Patrick Mouratoglou, cel care o pregăteşte pe liderul WTA Serena Williams.

Românca recunoaşte că n-ar putea lucra cu antrenorul francez de origine greacă, din cauza stilului diferit al acestuia, față de ceilalţi tehnicieni.

"Nu cred că Mouratoglou ar putea să mă antreneze. E un pic mai agresiv, îți spune altfel cum să joci. E un alt stil. Doresc să termin tenisul cu antrenorul pe care-l am acum (n.r. Darren Cahill). Trebuie să existe o compatibilitate între jucător şi antrenor.

Mouratoglou e un antrenor foarte bun, chiar vorbeam cu Darren despre el. Lucrează cu Serena, ceea ce înseamnă enorm. Dar, repet, nu cred că ne-am potrivi ca stil de viaţă", a spus Simona Halep la emisiunea Garantat 100%, de la TVR 1.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (14)
of_cati_incapabili
of_cati_incapabili  •  11 Ianuarie 2016, 09:44
Postat de ungurul_vesel pe 10 Ianuarie 2016, 23:24

Este ceam mai buna jucatoare de tenis de la noi dar te intreb cate meciuri are jucate cu sportivele din top 10 si cate dintre ele a castigat?

ti-a raspuns deja baddog2....asa ca....hai sa studiem un pic inainte sa facem afirmatii.... mai mult, de asta si e pe 2...clacheaza rar impotriva adversarelor mici....si constant impotriva sharapovei...deci isi merito locul cu desavarsire am impresia ca esti genul ala care se lua si de hagi cand dadea gol de la 40m...."de ce a tras in loc sa pasese?"

icstream
icstream  •  11 Ianuarie 2016, 07:45

Asa e... stilul ei e abandonul.

tzusti_reloaded
tzusti_reloaded  •  11 Ianuarie 2016, 00:59
Postat de valyomanyd pe 11 Ianuarie 2016, 00:48

Imi cer scuze, vad ca asta e deja al treilea, asa zis, articol, cu ce a declarat Simona la Garantat 100% :)))) Mai puteti ?

:) SIGUUUR... DA.. MACAR E BINE CA NU MAI LINGE FCSP

Vezi toate comentariile (14)
Comentează
Close