SPORTURI  »  TENIS  »  SIMONA HALEP

Simona Halep, printre jucătorii anului 2014: "O sportivă incredibilă, o femeie din timpurile actuale"

Articol de GSP - Publicat vineri, 19 decembrie 2014 00:00 / Actualizat vineri, 19 decembrie 2014 19:21

Site-ul de specialitate tennisnow.com a notat, într-un material intitulat "Jucătorii care ne-au inspirat în 2014", că Simona Halep a impresionat în acest an prin tehnica perfectă de care dispune.
"După ce o vezi pe prima jucătoare a României, poţi spune repede că Simona Halep este o femeie din timpurile actuale. Există o claritate în jocul ei de picioare, o maşinărie care loveşte consistent, are o inteligenţă în selecţia loviturilor. Deşi este o sportivă incredibilă, se poate spune că munca şi disciplina stau la baza fiecărei mişcări.

În jocul ei sînt elemente de sacrificiu şi se poate vedea că a suferit pentru a deveni ceea ce este astăzi - o jucătoare de pe linia de fund rar întîlnită, cu o inteligenţă extrem de ridicată în tenis. Deşi nu a fost înzestrată cu o înălţime mai mare sau cu o forţă mai mare, Halep urcă în ierarhia WTA treaptă cu treaptă. Este o creştere alimentată de determinare şi de dorinţa de a scoate maximum din potenţialul ei de atlet", a notat tennisnow.com în descrierea făcută Simonei Halep.            

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
ioncorea
ioncorea  •  20 Decembrie 2014, 07:34

Situ ca ce ceia ce scriu nu conteaza prea mult. Cred ca aceasta femeie,fata,romanca,cum doriti dumneavoastra sa o denumititi,e o femeie a tuturor impurilor si a tuturor celor care nu cred in ei in speranta, si in ceia ce poti realiza. E trimisa cu un scop,spre a demonstra ca se poate,si au mai fost,Tiriac,Nastase,singurul 10 din lume NADIA,HAGI,etc. Sa nu uitam ca viata e destul de scurta si nu putem sa vedem exact ce ne transmite.PENTRU A FI FERICIT AI NEVOIE DE SACRIFICII LA ORICE NIVEL. va rog sa imi scuzati gramatica,nu am excelat niciodata. sunt.sufletul e o parte din dumneavoastra . HAI ROMANIA.RESPECT SIMONA HALEP.ASA SA NE AJUTTE DUMNEZEU

dubluv
dubluv  •  19 Decembrie 2014, 22:22

foarte frumoasa descrierea

ando89
ando89  •  19 Decembrie 2014, 19:45

"Este o femeie din timpurile actuale. Exista o claritate in jocul ei de picioare" Bai site, ne leshi?:))

Vezi toate comentariile (3)
Comentează