SPORTURI  »  TENIS  »  ROMA WTA

Simona Halep provocată de adversara din finala de la Roma: "Nu contează așa mult. Sper să câștig"

Foto: Guliver/GettyImages
Foto: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat sambata, 20 mai 2017 21:13

Simona Halep și Elina Svitolina vor juca duminică, după ora 14:00, finala turneului pe zgură de la Roma, însă jucătoarea din Ucraina n-are teamă de jucătoarea română.

"Sper să mă bucur de finală și să o câștig. Nu contează așa mult adversarul. Simona Halep este o jucătoare importantă, dar rămâne de văzut cine va câștiga. Pentru mine este o bucurie că am ajuns aici", a spus Svitolina.

Halep și Svitolina s-au întâlnit o singură dată, în 2013, la Sofia, iar jucătoarea din România s-a impus cu 6-1, 6-1.

Finala turneului de la Roma va avea loc duminică, după ora 14:00 (ora României) și va putea fi urmărită în direct pe TV Digi 24, TV Digi Sport 1 și liveTEXT pe GSP.ro.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (14)
887888274661367
Pompiliu Bota  •  21 Mai 2017, 13:14

Poate ii indoaie incheietura ca la Kiki !

tihi
tihi  •  21 Mai 2017, 12:29

Helep a avut noroc din nou prin retragerea Muguruzei,dar si Elina este mai buna ca Halep !

blacksun_14
blacksun_14  •  21 Mai 2017, 10:37
Postat de wowmashha pe 21 Mai 2017, 07:09

Esti patetic si deja te.ai obisnuit cu firimituri .adika cu ce scapa altele printre degete . sunt turneele halepoasei .sunt turnee unde intalneste doar babatove .mamaieve .bunikove si svitoline .jucatoarele care cu adevarat conteaza nu se prea inghesuie la asa ceva .aici prima sansa o are pierzatoarea de halep .insa la grand slemuri se schimba foaiaiar halep o sa inceapa sa se simta mai rau si desigur genunghiul bata.l vina sau virusul sau gasrste ea o scuza ca doar se pricepe .in rest nimic nou halep este si va ramane o profitoare o jucatoare de doi lei .o nimeni in drum .cam asta.i adevarul .tu insa mergi pe drumul tau .daca prostia ar fi o tara cu siguranta tu ai fi capitala ei .

svitolina e prima in race anul asta si va ramane indiferent de rezultatul finalei, mladenovic a in mare forma anul asta, pavlyuchenkova e de asemenea o jucatoare in forma, kontaveit le-a spart la propriu pe kerber si baroni in meciuri consecutive, bertens a facut un turneu fantastic similar celui de la rg de anul trecut, siegemund e mereu o mare provocare pe zgura.Nici eu n-o suport pe halepoasa, dar sa-i negi performantele cu asemenea argumente inseamna ***.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (14)
Comentează