SPORTURI  »  TENIS  »  TURNEUL DE LA MARBELLA

Simona Halep s-a oprit în sferturi la Marbella

Simona Halep, Halep, tenis
Simona Halep, Halep, tenis

Articol de - Publicat sambata, 10 aprilie 2010 00:00

Simona Halep a fost învinsă ieri în sferturile de finală ale turneului de la Marbella de Flavia Pennetta

Săptămîna de vis a Simonei Halep s-a terminat ieri, în "sferturi". Românca a fost învinsă de Flavia Pennetta, favorita numărul 2, cu 6-4, 7-6 (4). Simona, venită din calificări, a făcut un meci curajos în faţa jucătoarei de care o despart 150 de poziţii în clasamentul WTA. A început temerar, reuşind să facă break şi să conducă, 2-1. Un avantaj fragil pe care italianca l-a recuperat şi pe care l-a fructificat la finalul setului, cînd românca, prea nervoasă din cauza pierderii unei mingi de break, l-a cedat cu 4-6. Scenariul s-a repetat şi în felia următoare a partidei, cu Halep reuşind să cîştige pe serviciul adversarei la început. Revenirea italiencei s-a produs din nou, dar de data aceasta totul s-a decis la tie-break.

Pennetta, care anul trecut devenea prima jucătoare din Italia care intra în Top 10, nu se regăseşte la acest început de an. Victoria de ieri a bucurat-o peste măsură. Halep, la început de carieră în circuitul WTA, a reuşit să-i ţină piept cu lovituri surprinzătoare, mai ales pe forehand. Cîştigătoare a Roland Garros-ului la juniori în 2008, românca va primi 70 de puncte şi 5.320 de dolari. Primul turneu, primul sfert de finală. Şi asta doar la 18 ani.

52.581 de dolari a cîştigat pînă acum din tenis Simona Halep

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (5)
 •  10 Aprilie 2010, 17:15

Sa dea Dumnezeu sa fie asa.Avem,intr-adevar,niste jucatoare cu mult potential si talent,insa de aici pana la top 10 este o cale foarteeeeee lunga...

vera_rapid
vera_rapid  •  10 Aprilie 2010, 12:28

1. Alexandra Dulgheru 2. Simona Hapel 3. Sorana Cirstea Cam asta e topul jucatoarelor noastre in functie de valoarea lor si forma aratata in ultima vreme. Multa bafta in continuare!

 •  10 Aprilie 2010, 11:38

Deacord k ''igelu'', am vazut meciul alexandrei k Kim Clijters si am ramas impresionat de km joaca ea. Nu-mi venea sa cred k e romanca, knd ne-am invatat k jocul soranei plictisitor. Si Simona a jucat f bn ieri si cred k o va intrece si ea pe sorana. Totusi sa speram k Dulgheru va intra in top 10 curand....

Vezi toate comentariile (5)
Comentează